ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Балога призначений головою Секретаріату Президента України (0новлено)

    20 июня 2024 четверг
    59 переглядів

    Главою Секретаріату Президента України Віктора Ющенка призначений Віктор Балога. Про це повідомляють джерела "Української правди".

    За словами джерела, "схоже, що секретарем Ради національної безпеки і оборони буде призначений Юрій Єхануров".

    Досі Віктор Балога обіймав посаду міністра надзвичайних ситуацій, а перед працював головою Закарпатської облдержадміністрації. Ю.Єхануров був депутатом Верховної Ради.

    УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 758/2006

    Про призначення В.Балоги Главою Секретаріату Президента України

    Призначити БАЛОГУ Віктора Івановича Главою Секретаріату Президента України.

    Президент України Віктор ЮЩЕНКО

    15 вересня 2006 року

    ДОВІДКА

    Віктор БАЛОГА народився у 1963 році на Закарпатті. У 1984 р. закінчив Львівський торгово-економічний інститут, за фахом - товарознавець.

    Двічі обіймав посаду голови Закарпатської облдержадміністрації, двічі обирався Мукачівським міським головою. Народний депутат України четвертого скликання.

    З 27 вересня 2005 року до сьогоднішнього призначення В.БАЛОГА обіймав посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

    Член Ради політичної партії “Народний Союз Наша Україна”.

    ПЕРШІ КРОКИ НОВОГО ГОЛОВИ СЕКРЕТАРІАТУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

    Новопризначений глава Секретаріату Президента України Віктор БАЛОГА заявив, що Секретаріат Президента працюватиме в наступальному ключі. Про це він заявив у суботу на спільній прес-конференції зі своїм попередником Олегом РИБАЧУКОМ.

    При цьому Віктор БАЛОГА наголосив, що Секретаріат здатний забезпечити програму Президента України, і для цього в нього є і повноваження, і політична воля.

    Віктор БАЛОГА також вважає, що все, напрацьоване в Секретаріаті за часів керівництва Олега РИБАЧУКА, є корисним і буде використано.

    Новий глава Секретаріату Президента також заявляє, що запросить працювати на Банкову деяких міністрів з попереднього уряду Юрія Єханурова.

    "Буде суттєве поповнення в Секретаріаті. Я запрошу на роботу багатьох колег, з якими працював в уряді Єханурова", - сказав В.Балога.

    На питання, чи будуть звільнені заступники глави Секретаріату Президента, Балога відповів: "У мене є заступники і я не збираюся робити зміни".

    На питання, чи використає Балога напрацювання свого ворога Віктора Медведчука, який був главою адміністрації президента Кучми, новий глава Секретаріату відповів: "Всі керівники, які працювали з президентами в той чи інший період, які добре робили справу, якісно, які проявляли свої менеджерські властивості на високому рівні – я зобов’язаний все те всмоктати і використати у роботі глави секретаріату президента".

    В.Балога також спростував, що буде створювати паралельний уряд на Банковій. "Ми альтернативних паралельних сусідніх структур створювати не будемо. Секретаріат буде працювати так само прозоро, коли він працював під керівництвом Олега Рибачука", - сказав він.
    Віктор Балога очолить Раду національної безпеки України?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Можемо його любити чи не любити, але і справді - він вірний, аж до фанатизму, виконавець завдань шефа і строгий, аж до деспотії, керівник над підлеглими. Тим часом "собі на умі", десь принциповий, десь обережний. Десь, може, він хоче "насолити" Медведчуку. Принаймні, ще жодному закарпатцю не вдалося стільки досягти в масштабах країни. Думаю, буде з нього добрий секретар.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Видатні" закарпатці, які засвітились на всеукраїнському рівні - Шуфрич, Балога і (менше) - Гайдош із "Преміксом".
    Ото цікаво, чи це і є типові представники нашого народу?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З точки зору полiтичноi стратегii,нове призначення балоги- однозначний вiдступ.Знавцi розумiють,що посада мiнiстра-це реальний вплив i влада, особливо посада мiнiстра надзв.справ.А керiвник секретарiату ,як казала колись Юлька, це лише секретар, хай i високопоставлений.Балозi не дають спокою лаври Медведчука,який на цiй посадi жорстко пресував i заслужено опустив Вiктора до найнижчого рiвня за зраду i пiдступнiсть.Але балога нiколи не стане другим Медведчуком: по-перше,масштаб особи не той- психологiя дрiбного злодiя i »кидали» з Завидова не дозволить, а по-друге,i це головне, Ющ-не Кучма, полiтична ситуацiя зовсiм iнша, а полiтреформа зробила свою справу, сама фiгура президента вже не e стратегiчно головною.Тому як би не намагався балога робити гарну пику при поганiй грi, всiм ясно-це його чергова поразка разом з ющем.I не остання.Головнi його бiди ще попереду i скоро!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратівські шакали і недобитки СДПУ(о) ніяк не заспокояться. Як їм хочеться, щоб Балога перестав підійматись, а ніяк не виходить. Хочу Вас заспокоїти. Підійматись йому вже далі небагато залишилось. Лише три посади вищі залишились в державі. Але я не заздрю вашому стану, коли Балога обійме одну з них. Що тоді з вами буде, бідненькі?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПРИЗНАЧЕННЯ ГОЛОВОЮ СЕКРЕТАРІАТУ-ЦЕ НЕ ПІДВИЩЕННЯ, А СКОРІШЕ ПАДІННЯ КАР"ЄРИ БАЛОГИ. БУТИ МІНІСТРОМ МНС ПРИ НЕКОНТРОЛЬОВАНОМУ КОРИТІ В 1,5 МЛРД РЕЗЕРВНИХ ГРОШЕЙ-ЦЕ НЕ СЕКРЕТАРЮВАТИ НА ПРИЙОМАХ В ПРЕЗИДЕНТА, ЗГОДТЕСЬ.ТАЙ ВЗАГАЛІ, РИБАЧУК НАРОБИВ СТІЛЬКИ СМІХУ СВОЄЮ ФРАНЦУЗЬКОЮ І АНГЛІЙСЬКОЮ, ЩО ПІВЄВРОПИ ПРОСТО УТУХАЛО З НЬОГО. СПОДІВАЮСЬ, ЩО ТОВАРОЗНАВЕЦЬ ТРОХИ БІЛЬШЕ РОЗБИРАЄТЬСЯ В СПРАВАХ ДЕРЖАВНОГО ПРОТОКОЛУ І СЕКРЕТАРСВА, ЧИ НЕ ПРАВДА, ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ти Іван русин справді хворий фанат!А його інтелектуальний розвиток здатний тільки як у старої баби прокленати, варякати, що сам нерозуміє!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всі оглядачі сходяться на тому, що Балога добрий організатор, прихильник системної роботи, і що саме цих складових досі бракувало секретаріатові Президента. А для Закарпаття таке призначення - однозначний плюс, як би не пінилися прихильники Ратушняка

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Минуле РІО, як завжди, "пророкувало", що Балогу от-от знімуть. А він вкотре піднявся. Може досить, ратиці, дивитися на світ, визираючи з Ратиної дупи?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    toМАРИАННА: Я -МІЖНАРОДНИК,А НЕ ПИСАРЬ.ТОМУ ПИТАННЯ ЗНІМАЄТЬСЯ. Я НЕ ВВАЖАЮ,ЩО ПІСЛЯ КОНЧТИТУЦІЙНОЇ РЕФОРМИ ПОСАДА ГОЛОВИ Є КЛЮЧОВОЮ.В КОНСТИТУЦІЇ ТАКОГО ОРГАНУ ВЗАГАЛІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО,ЦЕ ДІТИЩЕ КУЧМИ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    PILANJA
    Если В.Балога согласился,наверное он понимает на что он идет. А Вы не пробовали сами предложить свою кандидатуру? Может у Вас лучше получиться и эта должность будет очень высокая?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Новини Закарпаття 29.07.1996
    "Кор.: - Сергію Миколайовичу, як ви себе уявляєте років через … десять?
    Ратушняк: - Лет через десять? Это жутко подумать, что я себе представляю. Это будет либо крупная политическая, либо финансовая фигура. И не только в Украине, но и в СНГ, Европе тоже. Я потяну на это. Я для себя еще не сделал выбор. Посмотрим."
    Десять років пройшло. І де ваш Рата? Якби його свого часу не підняв Москаль, він нині не був би навіть мером, з якого починав 10 років тому

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Давайте бути просто Людьми!Я думаю біьшість порядних людей краю радіють,що наш земляк досягнув такого успіху.Віктор Балога завжди був патріотом Закарпаття,що довів своїми справами.А що можуть показати,конкретно зроблене,його завжди зависні,опоненти?А те що й завжди слюну яка бризкає з їх грязного рота.Тьфу пропали-би,як кажуть в народі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога - ганьба для нашого краю,а зараз i для всiei Украiни. Най ся закляне i згине як нечиста сила!!!Смерть i вiчнi муки йому в пеклi! Амiнь,Господи!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Iван Русин, ти хворий? Не важко зрозуміти, що вам допекло постійне падіння вашого шефа, і так само постійне зростання Балоги (всупереч тому, що ви пишете в РІО і Трибуні). Але ж є міра?..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балогiзм,як i нашизм-пережиток iсторыii Украiни.Вони приреченi на загибель,бо розкладають державу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратиці, go home в РІО, Трибуну, Ужгород.нет і Ратину гузицю

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наверно только в Закарпатье такой жестокий,зависливый и не воспитанный народ.
    Если по жизни сами ничего не достигли, так не надо обливать грязью других. Только человек с низкой самооценкой может писать гадости и проклятия. Даже не приятно читать. Я искренне рада и поздравляю госодина В.Балогу

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога достиг все своим умом .Не трогает бизнес,дает развиваться Закарпатью.А ратушняк постоянно устраивает какие-то разборки,обливает всех грязью.Забыл как устраивал в Ужгороде РИОград,еслиб вовремя не остановили был-бы Рио край.Наглости и изворотливости ему не прибавлять.