ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Терористи ледь не захопили закарпатські Ключарки!

    28 июня 2024 пятница
    56 переглядів

    Як показує світовий досвід, боротьба з тероризмом набуває неабиякої актуальності. Хоча Україну ця проблема поки що серйозно не торкалася, порох, як кажуть, мусить бути сухим. Практика свідчить, що основними об'єктами терористів стають заклади культури, об'єкти забезпечення, вузли зв'язку.Під егідою Антитерористичного центру співробітниками управлінь СБУ, МВС, МНС у Закарпатській області, інших структур у взаємодії з органами влади на базі енергетичної підстанції «ПС-400 кв «Мукачево» (с.Ключарки Мукачівського району) проведено навчання з протидії тероризму в сучасних умовах.

    Під час навмання було змодельовано ситуацію захоплення удаваними терористами цього об'єкта. Забарикадувавшись у адміністративному приміщенні, зловмисники, природно, захопили заручників з числа його працівників. Погрожуючи фізичною розправою над ними, екстремісти висунули ряд вимог: звільнити їх спільника зі слідчого ізолятора, надати автомобільний транспорт та... зареєструвати в органах юстиції громадську організацію, яка сповідує їхню ідеологію. Під час спроби втечі, штурмова спецгрупа, скориставшись "помилками зловмисників, знешкодила їх. Природно, що все це супроводжувалося використанням вогнепальної зброї й вибухових пристроїв, а також неджентльменськими діями щодо "злочинців".

    Слід зазначити злагодженість і фаховий рівень співробітників спеціальних підрозділів -"Альфи", "Сокола" та "Беркута". Добре організували свою роботу працівники МНС, внутрішніх військ, інших органів. У повному обсязі виконали обов'язки і спеціалісти по забезпеченню зв'язку. Будемо сподіватися, що дії силовиків і надалі носитимуть лише тренувальний характер, а українські громадяни спатимуть спокійно, повідомила група по зв'язках зі ЗМІ при Антитерористичному центрі в Закарпатській області.
    Антитерористичні навчання силових структур пройшли в Ужгороді
    Арестован организатор теневого канала переправки людей через госграницу Украины с Венгрией и Словакией
    Перший професор права на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору