ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Вогнем знищено терасу популярного серед городян ресторану "Ліон"

    26 июня 2024 среда
    28 переглядів

    Близько двох годин змагалися пожежники Ужгорода за терасу одного з розважальних закладів, розташованого на вулиці Льва Толстого. Тривожна звістка про пожежу надійшла за кілька хвилин після першої ночі, а вже невдовзі до гасіння полум’я приступило три відділення вогнеборців.
    Швидкому розповсюдженню пожежі сприяло те, що внутрішня частина критої тераси була виконана з дерев’яних матеріалів, а частина даху із використанням пластику. Як наслідок площа контрольована вогнем зростала майже у геометричній прогресії.

    Тривоги рятувальникам додавав і той факт, що сама тераса, розташована у старій частині міста, для якої характерна щільна забудова. Це загрожувало тим, що вогонь міг перекинутися на поруч розташовані будівлі.

    Загальна площа пожежі склала близько 200 квадратних метрів, саме на цій території вогонь практично повністю знищив всі горючі предмети. Щоб вирішити проблему можливого подальшого розповсюдження полум’я, пожежникам довелося розконцентрувати зусилля – частина з них стала на захист споруд, які опинилися під безпосередньою загрозою вогню, інші боролися з вогнем на самій терасі.

    Наразі на місці події працює дослідно-випробувальна лабораторія ГУ МНС України в Закарпатській області. Її фахівці намагаються встановити причину, через яку сталася пожежа. На даний момент з усього загалу причин не виключається жодна.

    Не вдалося поки встановити й збитки, яких зазнав власник цього закладу. Однак, з огляду на наслідки господарювання вогню, вже сьогодні можна твердити про те, що вони будуть значними та складатимуть не один десяток тисяч гривень.



    Центр пропаганди ГУМНС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору