ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Для того, аби навести в Ужгороді лад зі сміттям, треба повчитися у ...Гітлера?!?

    23 июня 2024 воскресенье
    53 переглядів

    Під час вчорашньої прес-конференції мер Ужгорода Сергій Ратушняк прокоментував збільшення тарифів на вивезення сміття в місті.За його словами таке збільшення є економічно обґрунтованим: «Ми кричимо, що має прибиратися сміття в місті. Але тепер скажіть — скільки ви сплатили за це? Чому ви вважаєте, що за ковбасу і горілку в супермаркеті треба платити грошима, а прибирати сміття має дядя Вася? На 100% сплачують лише бюджетні організації та бізнес. Приватний сектор нині розраховується на 25%, багатоповерхівки не сплачують і 10%. І це при тому, що 78% сміття накопичується від населення. Ми вирівняли тарифи до економічно обґрунтованих. При цьому рентабельність прибирання сміття для ужгородців усього 2-3%!. Ніхто жирувати за їхній рахунок не збирається», — переконує Сергій Миколайович.

    Натомість на запитання, чи можливо змусити людину платити такі суми за вивіз сміття, мер Ужгорода як приклад навів досвід… Адольфа Гітлера. «Це звучатиме цинічно, але знаєте коли розпочалося створення великої Німеччини? Коли Гітлер прийшов до влади, в країні панував бардак, бруд, невиплата пенсій і зарплат тощо. Він розстріляв перших триста «зайців», які не сплатили за проїзд у трамваї. З цього моменту розпочався момент створення великої Німеччини. І донині німець навіть не поїде, але заплатить за проїзд», — сказав Сергій Ратушняк, повідомляє "Мукачево.нет".
    В оселях мешканців обласного центру Закарпаття тепла так і немає!
    Голова Закарпатської ОДА має відповісти за тепло в Ужгороді, яке повинно з’явитися сьогодні, 2 листопада
    Ужгород: Завтра мер Ратушняк спробує запустити тепло із фундаментів неспоруджених ним котелень
    Ужгород: Як вижити, коли встановлені Ратушняком тарифи "душать"?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Просто слів нема... А мені здається, що у нас фашисти заборонені... Дивно це чути від чиновника і рома, вони ж самі постраждали. Може він ще скінхедів візьме до себе під крило?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Він не ром, а єврей - по матері. Так що Гітлер мав би бути йому особливо близьким

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата молодець!!! За це його і люблять. Бо "сопливі" і немічні мери вже задовбали. Давай Рата, до бою! Наведи порядок!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    що збойники находяться в Києві. ТОЛЬКО ЗА ТРАНЗИТ НЕФТИ И ГАЗА ЗАКАРПАТЬЕ ЕЖЕГОДНО ПОЛУЧАЛО БЫ БОЛЕЕ $200 МЛН!!! Интересная арифметика! Оказывается, территория проживания русинов на юг от Карпат, согласно терминологии Сен-Жерменского соглашения, то есть нынешнее Закарпатье, только за транзит газа по своей территории должно бы получать при нынешних тарифах $150 млн. За транзит нефти по той же территории при нынешних тарифах – более $ 50 млн. ИТОГО: $200 млн. в год! И кто после этого будет говорить, что Закарпатье – дотационный регион!?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І ти любиш?Як можна любитичоловікові-чоловіка.Може голубі? А "НЕМІЧНИМ" мерам не треба було йти у бій,бо у них все було нормально!Крім того дати в обличча маючи недоторканість це вчинок слабкого.Побачиш через деякий час хто сопливий.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А скільки би за транзит нафти і газу мала би Львівщина? А Тернопільщина? А Хмельниччина? І так -- до Харкова. Транзит нафти і газу йже ж через усі області!

    Це для дуріка, який не може відрізнити нафти від сміття.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З чого складається сміття? Переважно з упаковок продуктів. На Заході, коли вони виробляються і продаються, фірми вже закладають у ціну виробу утилізацію упаковки. А у нас - краще під ноги кинути. Величезна проблема - пет-пляшки. Треба вимагати від виробників мін. води гроші за утилізацію, створити систему сортування сміття. Якшо сміття змішуєш - платиш, якщо сортуєш і викидаєш, де треба, у спец. контейнери - то маєш задурно. Так є у світі.