ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нова поліція - старі традиції! На Закарпатті патрульного поліцейського "спалили" на отриманні хабаря (ВІДЕО)

    03 травня 2024 п'ятниця
    89 переглядів
    Співробітники поліції Закарпаття вимагали та отримали хабаря у розмірі 150 грн.

    В неділю ввечері до Спеціального контролю анонімно звернувся водій, який повідомив, що на автодорозі Ужгород-Чоп співробітники поліції Закарпаття вимагали та отримали від нього хабаря у розмірі 150 гривень за не складання протоколу про неввімкнуте ближнє світло фар за межами населеного пункту.



    Як доказ інциденту громадянин надав запис з відеореєстратора, де чітко видно, як він кладе купюри в 100 та 50 гривень у «бардачок», а йому повертають посвідчення водія. Ми одразу повідомили про інцидент керівників підрозділу поліції Закарпаття, де служать ці поліцейські. Враховуючи резонансність справи, ми довго роздумовували про публікацію цього матеріалу, остерігаючись помсти з боку співробітників поліції Закарпаття.


    Але зваживши всі аспекти справи, намагання органів влади очиститись від хабарників та корупціонерів, ми вирішили оприлюднити цей відеоматеріал. Якщо у майбутньому, з нами або з нашим майном щось станеться, то це сміливо можна буде розцінювати як акцію помсти з боку співробітників поліції Закарпаття, які постраждали внаслідок цієї публікації.


    Сподіваємося, що правоохоронні органи проведуть розслідування факту отримання неправомірної вигоди та притягнуть хабарників до відповідальності згідно чинного законодавства, інформує Спецконтроль.



    Нагадаємо, В Ужгороді жахливе ДТП - вщент розбилися "Форд" і "Хюндай" (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору