ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про нові проблеми "пересічки" на Закарпатті, що виникли у власників авто з іноземною реєстрацією (ВІДЕО)

    28 квітня 2024 неділя
    90 переглядів
    З 1 березня власників авто на іноземній реєстрації чекав неприємний сюрприз

    З 1 березня власників авто на іноземній реєстрації чекав неприємний сюрприз. На митниці в Закарпатті перестали приймати різні довідки про причини порушення правил ввезення ТЗ на територію України, будь-то довідка від лікаря, або автомайстра.

    Такі новації підняли хвилю обурень та представникам Державної прикордонної служби в Закарпатті таки довелося порозумітися ...

    Після перших проблем на кордоні автомобілісти оголосили мобілізацію:

    "За останні місяці ми відчули багато" покращення "в користуванні нашими автомобілями. Останнє з них - питання довідок, які на митниці стали не приймати без попередження про поломку машини. Це - перший дзвінок до того, що далі будуть ще сюрпризи і, очевидно, не в нашу користь. При цьому наші ініціативи вперто не чує ні один нардеп від Закарпаття, не кажучи вже про центральні органи влади. Тому є пропозиція зібратися на серйозну розмову і для рішучих дій в середу 9 березня 2016 р вранці о 9.30 біля стадіону " Авангард "в Ужгороді", - йдеться в їхньому повідомленні ", - написали представники популярного ГО" ЗАВТРА "(Західноукраїнська Асоціація Власників транзитних Авто).

    Днями в Закарпатті пройшла зустріч з представниками Держприкордонслужби на Закарпатті на якій чиновники пояснили, що такі правила перетину діють вже давно. Тепер про будь-яким проблемах з "пересічкою" власник авто повинен повідомляти в письмовому вигляді в момент виникнення такої проблеми. Детально на відео:



    Як ми раніше повідомляли, народний депутат із Закарпаття хоче вирішити проблему "пересічки" для власників автомобілі з іноземною реєстрацією

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору