ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті жінка вбила та "розібрала" сокирою чоловіка

    05 мая 2024 воскресенье
    45 переглядів

    Жахливе убивство трапилося нещодавно на Тячівщині. Почалося все з того, що до міліції звернувся за допомогою один мешканець Солотвина. Чоловік поскаржився, що кудись зник його 69-річний брат Василь. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди зясовано, що чоловіка забила до смерті, а тіло розчленувала... 61-річна дружина потерпілого Марія.У цій сімї і раніше виникали сварки, проте та, що трапилася в останню неділю листопада, закінчилася трагічно. Серед білого дня чоловіка, котрий мирно лежав на ліжку, розлютована дружина гепнула по голові масивною дошкою. Проте найстрашніше сталося далі.

    Для того, аби замести сліди вбивства, бабуся схопила до рук сокиру й почала... розчленовувати тіло нещасного. Голову, руки й ноги спалила у топці котла (обгорілі кістки опісля відшукала міліція), а саме "обрубане" тіло коханої колись людини запхала до мішка й сховала в туалеті!

    Близько тижня убивця спокійно поралася по обійстю, проте доньці таки зізналася у скоєному вбивстві. Жінку заарештовано. Тепер судово-психіатрична експертиза повинна встановити рівень її осудності. Погодьмося, що людина при здоровому розумі такого не накоїть...



    Василь ЛЕНДЄЛ, "Старий Замок "Паланок"—"Мукачево.net"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору