ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Коаліція в Закарпатській обласній раді розпалася принаймні на два тижні

    02 июня 2024 воскресенье
    37 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді на сесії Закарпаатської обласної ради, під час розгляду порядку денного, голова Закарпатської обласної організації партії "Народний Союз "Наша Україна", депутат облради Іван Балога заявив, що не розуміє з яких мотивів голосував закарпатський нардеп-"регіонал" Олександр Ледида за кандидатуру одіозного Нестора Шуфрича на посаду Міністра надзвичайних ситуацій.Через це фракція "Наша Україна" заявляє про тимчасове призупинення дії коаліційної угоди, принаймні на два тижні, допоки Олександр Олександрович не пояснить свою позицію з даного питання.

    На що обласний депутат Василь Швардак заявив, "Що коаліційної угоди і не існувало!".

    Рішення про вихід з коаліції оголосила і фракція "Батьківщини". Голова фракції "Регіонів" в облраді Бужко заявив, що Олександр Ледида, звичайно, пояснить мотиви свого голосування, однак, на його думку в компетенцію облари не входить оцінка роботи народного депутата.

    На що Іван Балога нагадав голосування Олександра Ледиди проти визнання голодомору геноцидом українського народу, коли окремі депутати-"регіонали" знайшли мужність проголосувати за це і висловив взагалі сумнів — чи є совість у Олександра Ледиди?



    "Zakarpattya.net.ua"—"Мукачево.нет"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпатье: БРАТВА РВЁТСЯ К ВЛАСТИ!

    Интересна ситуация в Закараптье. Нынешний губернатор, ставленник Балоги, Олег Гаваши морально изжил себя на этом посту. Нешуточная борьба разгорелась вокруг его кресла. Особенно занятно выглядит один из потенциальных кандидатов – позор Социалистической партии и крупнейший мафиози области Владимир Васильевич Гисем. Чем же славен трудовой путь этого возможного благодетеля закарпатцев?

    Им украден у государства Ужгородский коньячный завод, контрольный пакет которого от греха упрятан в Коопинвестбанк, принадлежащий… тому же Ужгородскому коньячному заводу! Без хорошей киевской крыши этого не сделаешь – и действительно, директор «Торгового дома «Закарпатье» (дочернего предприятия Ужгородского коньячного) Герасимович Оксана Евгеньевна жена… зампреда СБУ Герасимовича И.А… А прокурор области Бенца Ю.Ю. ежемесячно получает 5000 долларов зарплаты от Гисема прямо по известному всем спецслужбам адресу Ужгород, ул. Сриблястая, 7… Не даром ест свой кусочек чёрного хлеба закарпатский прокурор! Кроме коньячного завода Гисем уже захватил завод «Патент», Плосковский завод минеральных вод, около 30 винных предприятий Закарпатья, на которые он получает бюджетные дотации под посев виноградников, хотя за время его руководства виноградарством площадь виноградников Закарпатья уменьшилась более, чем в 10 раз! Где же бюджетные деньги?
    В его «активе» рейдерство, вмешательство в деятельность правоохранительных и государственных органов, частных предприятий, угрозы, подделка документов, насильственные преступления над непокорившимися…

    Так куда же ему дорога – в кресло губернатора, или в тюрягу?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чкода ми сирохмана Балогу. типирь го Шуфра їміть за гудзицю!!! Ай за єдно мера нашого Лисого! Но лем типирь буде паздіря літати по Закарпаттю з шоліяких політичних ціцялок...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ледида,який був такий і залишився (хитрий лис).Хай подякує Вікторові Балозі за те, що його в свій час призначив заступником голови Закарпатської ОДА бо на сьогоднішній день сидів би може у Ужгородській РДА та розмовляв би по-баранинському.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бандеруоповці до Закарпаття не мають ніякого відношення. Всіх "стурбованих" ласкаво просимо на їх батьківщину в Галіцію.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти больной на голову клоун.Если так ненавидишь Гисема едь к Президенту объяви голодовку а потом повессяф,но не засерай компьютер!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не забувай,що Шуфрич,Ледіда та Ратушняк підписали угоду про співробітництво так шо в "Деці" має бути зміна кольорів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Немає совісті у тих які не визнають УПА!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А чи є совість у Балоги коли вони проголосували за УПА!?
    http://rusinpresent.narod.ru/upa2.htm

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога майже,ся фест напудив, ож Шуфра буде глядати ті 70 мільйону грошей, шо мукачівські вкрали з МЧС сього року на супермаркети .Сараки. А ледида туй при чім?..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо Вони підписали угоду ну і,що.Відомо всім громадянам Закарпаття як відносяться до Шуфрича, Ледиди та Ратушняка. Ратушняка та Шуфрича уже давно треба було відправити до Берегова або Чікоша, а якщо Ледида з ними за одно то скоро і його чекає така доля.
    Щодо Шуфрича хай попробує навести лад в МНС. Сьогодні їде на ЧАЕС подивимось, що зробиль.Ха, ха.?????????????????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Впереди год кабана - свинство будет продолжаться. Клан Балоги будет править Закарпатьем. Но МЧС-совские деньги пойдут мимо них.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вже сам факт що Шуфрич міністр цеі є надзвичайна ситуація в країні при чому ще й всесвітнього маштабу

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ото Янукович наробив шороху з тим Нестором. Перепудив і балогівську камарилью, і социки кипятком пісяють...