ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Леся Гонгадзе зустрілася з Морозом. Він і Карпачова порадили їй звернутися до Європейського суду з прав людини

    16 июня 2024 воскресенье
    35 переглядів

    Голова ВРУ Олександр Мороз та Уповноважений Верховною Радою з прав людини Ніна Карпачова мають намір курирувати процес збору документів для підготовки позову матері загиблого журналіста Георгія Гонгадзе пані Лесі Гонгадзе до Європейського суду з прав людини. Про це було домовлено учора, 27 грудня, в Києві під час спільної зустрічі спікера парламенту, омбудсмена та пані Лесі Гонгадзе.

    За словами Л.Гонгадзе, її плани звернутися до Європейського суду з прав людини підтримала Уповноважений Верховною Радою з прав людини Ніна Карпачова. Більше того, омбудсмен пообіцяла надати юриста та допомогти зі збором необхідних документів.

    «Я зрозуміла, що ГПУ на сьомому році розслідування цієї справи все починає спочатку. Я мала розмову із слідчими: все береться з нуля. Прошу собі уявити, шість років мене мордують… Це ж яка кількість мужчин, народжених від жінки, знущаються наді мною... Уявіть собі мій стан. Як я маю це пережити? Очевидно, цьому не буде кінця. Тому учора Карпачова організувала мені зустріч із Олександром Морозом. Він годину зі мною розмовляв. І те, що я оповіла, його шокувало. Карпачова і Мороз будуть безпосередньо брати участь у тому, щоби мені якимось чином ту справу довести до кінця і завершити якнайскоріше.

    Хочу також наголосити, що мене не цікавить матеріальна сатисфакція. Якщо мені присудять якісь кошти, я відразу перерахую їх на дитячий будинок чи на візочки для інвалідів. Я просто прагну, щоби ті посадові особи, котрі відповідають за долю нашого народу, котрі кинули народ на межу виживання, принаймні знали, що вони можуть бути покарані… Про гроші мені не йдеться… Я завжди кажу, якщо ви такі ласі на ті гроші, ви ж маєте дітей своїх, онуків, от і продавайте їх на запчастини, так само матимете гроші. Це грубо, але я мушу так відповідати тим, хто по-іншому дивиться на цю справу», – зазначила пані Леся Гонгадзе, повідомляє "ЗІК".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ja bym pani Lesi poradiv, aby na toty hiby-vybory ishla a tam za zanavisom izrobila ovto, shto radit robiti druhym: ushitku totu politichnu nibriazj ucherknula cervenov ceruzkov, ischi mozhe i poslala toty ushitky partiji "kuda podalshe" a mozhe i poblizhe, tam de teplinjko, no strashno snerdjacho-vonjacho. A byla by to ispravdishnja demokrAcija, a ni demokrUcija, jak toto tota ushitka nibrjazj od "prostyx truzhenikuv" sobi zhelatj. A shtoby i toty, kotri sese budutj chitati "ne zanepali duchom" od takoji "nedemokratichnosti" hi sesja moja propozicija, naj sobi najdutj trudy ispansjkoho konzervativnoho filozofa Fernandesa de la Mora, kotryj sese horjacho predlahaje svojim zemljakam, kidj sutj u takomu dushevnomu rospolozheniju, jak nasha pani Lesja. Budjte zdorovi a ne dajte sja za pusti obicjanki-cjacjanki strashno iskurviti.