ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-губернатор Закарпаття Іван Різак просить захисту за кордоном

    03 мая 2024 пятница
    56 переглядів

    Сьогодні під час засідання Апеляційного суду Івано-Франківської області по обвинуваченню екс-губернатора Закарпаття Івана Різака, підсудний оголосив п’ять клопотань, чотири з яких було відхилено.

    Зокрема, підсудний просив суд приєднати до кримінальної справи його лист до Генеральної прокуратури України, посольств іноземних держав та правозахисних організацій, в якому він бачить «фальсифікацію кримінальної справи та її політичне замовлення». Різак просив дати оцінку політичним силам по Свалявському епізоду (масові заворушення - ЗІК), в якому, за його словами, «сфальсифіковані протоколи допитів свідків та потерпілих», запевняючи суд, що до тих подій він не причетний. Водночас підсудний просив витребувати документи із Закарпатської облдержадміністрації та Міністерства освіти України 1999 року щодо розриву контракту із ректором Ужгородського університету Володимиром Сливкою тодішнім головою Закарпатської ОДА Віктором Балогою, котрий, начебто, «не особливо прихильно ставився до Сливки».

    У своїх клопотаннях Різак також просив допитати в якості свідків слідчих, підписи яких на протоколах не були нотаріально завірені, та в чергове висловив недовіру прокурорам судового процесу.

    Останні просили суд відхилити усі клопотання Різака. Мовляв, підсудний «знову намагається перетворити судовий процес у політичний, усунути їх за об’єктивність та професійну діяльність».

    Вислухавши сторони, суд прийняв рішення «задовольнити клопотання частково». Зокрема, приєднав до кримінальної справи лист підсудного до Генпрокуратури , іноземних посольств та правозахисних організацій. Задоволенню інших клопотань суд відмовив за їх «безпідставністю», інформує ЗІК.
    1 березня Івано-Франківський апеляційний суд відновить слухання у справі екс-губернатора Закарпаття
    БЮТівець Олександр Кеменяш не зміг підтвердити в Івано-Франківському апеляційному суді причетність Івана Різака до масового побиття студентів у Сваляві
    Екс-губернатор Закарпаття Різак на знак протесту проти незаконного судового рішення хоче оголосити голодування
    Соціал-демокради (об’єднані) вимагають припинити політичну сваволю щодо екс-губернатора Закарпаття Івана Різака

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Корінні закарпатці! На прикладі Івана Різака ви бачите як Ненька Україна є вашою державою. Різак винний за все, що сталося в Кучмістані! Хто одрізав голову Гонгадзе? Закарпатець Різак!!! Хто отравив Ющенка? Закарпатець Різак!!! Хто зробив фалзифікацію на виборах, що б Янукович був презідентом и не Ющенко? Закарпатець Різак!!! Закарпатці працюйте для Неньки України, що б найшвидше витворити із Закарпаття Дарфурстан!!! Хай живе найгарніша держава Європи Ненька Україна!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дурний ти чоловіче хоча і гордий.Залиш у спокої Україну бо ні Різак їй ні вона йому нічого не винні.Кожен хай відповість за діла свої.Іван якщо правий хай захищається, хай йому допоможуть його київські покровителі, яким він вірно і плідно служив, причому служив більше їм ніж рідному Закарпаттю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    14.03.07(10.00)
    Перте! Хочетися поПертіти, забирайся у Череду,вудкісь прийшов, у хащі Галіції і вудтам давай оцінку закарпатцям, які поки шо тя терплять, і яких, ти, гнидо поляча, оббираєш каждий день разом із помаранчевов кліков! Ви Різакови можете ноги цілювати, шо свойов добротов допустив вас до влади, яку ви шодень просераєте, як і свою отцувщину просралисьте. Був би на різаковуму місці хтось із настоящих русинов, ви би вже кукали на Закарпаття з Яблоньки або Стрия, копаючись у вашому засраному чорноземі.Закрий писок і молися Богу,шо тя нихто не рушать на чужині.Русин із тя зробив пана, чмо галицькоє, русин тя й опустить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    політрусинську шизу - в маси.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шоні - Перті, ну і ПРИДУРОК же ти ..яких ще світ не бачив, не тільки Закарпаття..
    Нацист сраний!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Гени не були и бути не могли!!!" сказав великий Український вчений академик Лисенко з Полтави. Хто збачив ген?! То буржуазна-імперіалістична наука Мендела и Моргана видумала таку нісенітницю як "ГЕН". Так ось, русини не були и бути не могли. То сказав вождь пролетаріату цілого світу Йосиф Віссаріонович Сталін! Хто збачив "РУСИНА" на Україні. То західна декаденто-імперілаістична політика заграбників видумала, що РУСИНИ є на Подкарпатті! То такі русинські вожді ,слуги імперіалізма, як Духнович, Павлович, Додрянський, Жаткович, Годинка, Магочі, Турок, Сидор видумали таку нісенітницю як русини на Подкарпатті. Ці люди хотять, що б ми вільно не брали всі гроші до копійки до Київа и Львіва за транспорт нафти и газу через Закарпаття, неробили суцільні рубки лісів на Закарпатті так, щоб тілька голі скали зістали, за транспорт и перекладку товарів між ЄУ державами и Російов-Украінов, за поповненя буджету держави заграбуваннім грошей від заробітчан, колоніальнов експлуатаційов надра Закарпаття, золота, будівельних матеріалів, лізензіями по 500 000 гр, на малого винороба, що б виноградники изчезли із Закарпаття. Сталін колись дав вирубати на Україні фруктові сади! Ми нащадки монголських ханів и більшовицьких комісарів також це робимо и будемо робити!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Перто Череда, Анонім, галичани - нащадки татаро-монгольскої навали. Паразитуєте на Подкараттю гірше як мацкалі за Сталіна паразитовали. Заграбницьке азіатство, збойство, нацистська ароганція глубоко закоренилися во вас. З писку Вашго лем фекаліі течуть з бісними слинами. Такі як Аніном уж тромфли ай Гобелса. Чого Різака судять в крайі Бандери і Шухевіча? Зато, що Бандеру и Шухевіча не повісили в Норімберзі ак других кріміналників Гітлеровго фашизму?

    Смерть Галичскому Фашизму!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Svobo`du Rusynam!

    UKR...idit`dodomu!