ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Соціал-демокради (об’єднані) вимагають припинити політичну сваволю щодо екс-губернатора Закарпаття Івана Різака

    21 мая 2024 вторник
    72 переглядів

    Сьогодні на сайті Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) розміщено ЗАЯВУ партії щодо відновлення законності і справедливості по відношенню до колишнього голови Закарпатської облдержадміністрації, члена СДПУ(О) Івана Різака. ЗАЯВА Соціал-демократичної партії України (об'єднаної)



    Уже два роки триває безпрецедентне кримінальне переслідування члена Політбюро СДПУ(О), секретаря Закарпатського обласного комітету партії Івана Різака. Ні в кого не викликає сумніву, що безглузді обвинувачення, сфабриковані проти лідера закарпатських об'єднаних соціал-демократів і колишнього керівника Закарпатської обласної державної адміністрації, носять винятково замовний і політичний характер. Результатом подібного зведення політичних рахунків є те, що в даний момент в Івана Різака серйозно підірване здоров'я, переслідуванням і тиску піддаються близькі й рідні, а дружину змусили звільнитися з роботи.

    "Моральні революціонери", які прийшли в 2005-м році до влади, як відомо, влаштували справжнє "полювання на відьом", у результаті чого тисячі людей піддалися моральному тиску й приниженню, були позбавлені роботи. В країні почався безпрецедентний переділ власності. При цьому Закарпаття стало головним полігоном, де проти політичних опонентів "помаранчевої" влади застосовувалися й застосовуються всі можливі засоби. Так, у результаті "заборони на професію", велика кількість людей, що працювали в команді І. Різака, вже багато місяців не мають змоги влаштуватися на роботу за фахом.

    У цей час "справа Різака" розглядається судом, у ході якого стають усе більш очевидними фальсифікація, бездоказовість і абсурдність висунутих обвинувачень, які розсипаються, як картковий будиночок. Разом з тим, обвинувачення продовжує наполягати на них, очевидно думаючи, що "честь мундиру" прокуратури Закарпатської області дорожча справедливості й законності.

    Соціал-демократична партія України (об'єднана) заявляє, що продовження кримінального переслідування Івана Різака є кричущим фактом політичного процесу, що порушує всі демократичні норми.

    Ми звертаємося до Верховної Ради України, Генерального прокурора з вимогою дати оцінку політичній сваволі, що відбувається, і відновити законність і справедливість.



    СДПУ(О)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ось і сам їх не суди по пресі і не підганяй всіх під Шуфрича та Різака. Сам шось зробити можеш для області , а не критикувати всіх

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Соціал-демокради. Хороша назва.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Треба негайно поставити губернатором Шуфрича він розрулить всі питання.Вкраде разом з Різаком пару тисяч гектарів лісу та землі,поверне всіх соціл-дерьмократів до влади і зацвіте Закарпаття рясно.Ганьба Вам закарпатські фатьове.Яка мати народила таких манкуртів.Бійтеся суду вишнього,коли не боїтесь людського.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    неварті вони навіть обговорення