ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сергій Кузьменко: Тимошенко примушує народ України прати її брудну білизну

    19 мая 2024 воскресенье
    43 переглядів

    Народний депутат, член фракції СПУ Сергій Кузьменко переконаний, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко прагне уникнути персональної відповідальності за помилки у складанні виборчого списку та перекласти таку відповідальність на виборців, закликаючи до проведення дострокових виборів.Про це він заявив під час пленарного засідання 20 квітня.

    "Ви хочете, щоб народ України відповідав за ваші помилки при складанні партійних списків? Періть свою брудну білину в себе вдома! Ви змушуєте народ України виступати у якості прачки", - відзначив Сергій Кузьменко.

    За його словами, деякі керівники опозиційних партій "клялись і божилися, що вони відповідають особисто за кожного у своєму списку".

    "Ви готові відповідати - відповідайте, але не змушуйте цим займатись українських виборців", - сказав народний депутат.

    Звертаючись до членів фракції БЮТ та "Нашої України" Сергій Кузьменко зауважив: "Вам виборці довірили представляти народ України в Верховній Раді, вони вас найняли на роботу, будь-ласка, виконуйте ту роботу, яку вам доручили, не намагайтесь перекинути на них своє небажання працювати", - зазначив він, повідомляє прес-служба Соціалістичної партії України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору