ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські БЮТівці звинуватили своїх очільників Кеменяша та Сербайла у змові з Бродським

    18 июня 2024 вторник
    94 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді пройшло партійне зібрання закарпатських депутатів-БЮТівців усіх рівнів влади: обласної, міських, районних та селищних рад. На зібранні було присутньо 70 депутатів від цієї політичної сили (а це приблизно половина всіх закарпатських депутатів-бютівців різних рангів).

    За їхніми словами, зборам передувала та вкрай негативна ситуація, яка склалася у обласній бютівській верхівці. Перед присутніми виступили представники БЮТу багатьох міст та районів Закарпаття. Лейтмотивом їхніх виступів практично була одна тема: Кеменяш та Сербайло своїми діями “зверху” дискредитують політичну силу Юлії Тимошенко в нашій області, активно ведуть деструктивну внутрішню політику, плетуть кулуарні інтриги, намагаються розпорошити сили партії на місцях, що неминуче призведе до того, що на майбутніх дострокових виборах БЮТ принаймні на Закарпатті не набере достатньої кількості голосів. До того ж багато хто із виступаючих звинуватив обласне керівництво партії, що воно веде таємну політику, не зважає на голоси інших, приховує багато документів та партійних рішень, а у Київ звітується, що в області на партійному фронті усе чудово. Дехто с трибуни заявив навіть таке: Сербайло донині є членом партії “Яблуко”, мало того, займає високий пост, що є абсурдом, враховуючи його політичне місце в БЮТі. Дехто закинув, що під час свого останнього приїзду на Закарпаття “яблуківець” Бродський вступив у змову з Кеменяшем та Сербайлом стосовно майбутнього Закарпаття. А представник Іршави взагалі озвучив таку річ: “Нещодавно Кеменяш мені відкрито сказав, що БЮТ — не демократична партія. Якщо бажаєте бути в демократичній партії, — шукайте собі іншу…”

    Ці та багато інших слів щиро лунали з уст закарпатських БЮТівців. Видно було, що їм набридло бути слухняними безправними маріонетками в руках Кеменяша та Сербайла. Тому наприкінці зустрічі депутати одноголосно прийняли звернення до Юлії Тимошенко.

    Офіційний сайт міста Ужгорода та Ужгородської міської ради подає повний виклад цього Звернення:

    "ШАНОВНА ЮЛІЄ ВОЛОДИМИРІВНО!

    Ми, депутати Закарпатської обласної, міських, районних та селищних рад, голови сільських рад, які обрані за списками БЮТ та за підтримки Вашої політичної сили, звертаємося до Вас напередодні дострокових виборів до Верховної Ради з тривогою за стан справ у обласній партійній організації.

    Ми були, є і будемо послідовним прихильниками ідеології нашої партії, підтримуємо Вашу непохитну позицію та титанічні зусилля у боротьбі за верховенство справедливості у всіх сферах життя українського народу. Особисто ми, нижчепідписані, докладемо усіх зусиль для того, щоб результати дострокових виборів на Закарпатті були достойними. Разом з тим, за період, що минув після виборів до місцевих рад між обласною партійною організацією та фракціями БЮТ так і не була налагоджена співпраця. Депутатські фракції знаходяться в абсолютному інформаційному вакуумі щодо рішень Політради партії. Всі питання керівництвом обласної партійної організації вирішуються кулуарно. Керівники обласної партійної організації п. Каменяш та п. Сербайло так і не змогли здобути авторитету серед членів партії та депутатського корпусу, постійно плетуть інтриги, чинять тиск на депутатів, приховують інформацію про справжній стан справ у області від центральних органів партії. Неймовірно, але до цього часу п. Сербайло ставленик Михайла Бродського, є чинним головою партії „Яблуко", у зв'язку з чим обласною ТВК розглядається питання про позбавлення його депутатських повноважень.

    Останнім часом у засобах масової інформації пп. Каменяш та Сербайло вдалися до оцінок, які принижують гідність окремих депутатів обраних від БЮТ. А це, в свою чергу, призводить до розколу депутатських фракцій у місцевих радах і до падіння авторитету партії в цілому. Замість мобілізації сил, інтелектуального та організаційного ресурсу на проведення дострокових виборів дії пп. Сербайла та Каменяша спрямовані на внутріпартійні чвари та ескалацію протистояння між окремими районними партійними організаціями та обласним керівництвом. За таких умов годі сподіватися на добрі результати виборів.

    Усвідомлюючи свою відповідальність за результатами дострокових виборів до Верховної Ради України:

    1) Висловлюємо недовіру голові (п. Каменяшу О.М.) та бюро Закарпатської обласної організації ВО «Батьківщина» за дії, що призвели до повної дискретизації та знищення авторитету БЮТ в Закарпатській області, розколу в середині партійних первинних та територіальної організацій і вимагаємо негайного усунення їх від займаних посад;

    2) Вимагаємо виключити із списку кандидатів в народні депутати України п. Каменяша О.М. та всіх інших, включених від Закарпатської обласної організації «ВО «Батьківщина» для обрання їх на дострокових виборах від виборчого блоку політичної партії БЮТ до ВРУ, що відбудуться 30.09.2007 р.;

    3) Включити до списку виборчого блоку політичних партій БЮТ кандидатів у народні депутати України від Закарпатської обласної організації «ВО «Батьківщина»» осіб, висунутих на конференції Закарпатської обласної організації «ВО «Батьківщина», яка відбудеться найближчим часом.

    З великою повагою до Вас,

    Депутати всіх рівнів Закарпатської області, обраних від виборчого блоку політичних партій БЮТ у 2006 році."
    "Асенізатором" обізвав нардепа від БЮТ Олександра Кеменяша міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк
    Закарпаття: Ужгородські депутати-вигнанці з БЮТ кажуть, що про земельний "дерибан" нічого не чули, що вони хороші і їх виключили неправильно
    Закарпатський БЮТ "обезголовив" свою фракцію в Ужгородській міськраді за ..."земельні" голосування
    Ужгородська "Батьківщина" залишилася "без голови"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Включити в нардепи Ратушняка або Цирика!ОТ Рата замутив а сам з№іхав за кордон.Я,неіколи не поважав Каменяша але зараз коли Рата конкретно купив усіх міських депутатів побажаю йому повернути своє імя "Пацана по понятіям" і дати оборотку сявкам рати! В Іншому разі тікай у Киів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що це за дурня ? Ніяких зборів депутатів БЮТівців не було. Можливо це були збори минулих депутатів від БЮТ, до яких сьогодні на зїзді в Києві застосували імперативний мандат. Так, що панове перестаньте розповсюджувати пасквілі і авфідерзейн !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Юлька молодець! Одним махом позбавила мандатів 26 депутатів в Київській міськраді.
    Теж саме зроблено з окремими депутатами БЮТ на Закарпатті Тому появляються подібні статті. Скоро відбетуть корито у зрадників.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Олесі! Читайте Офіційний сайт міста Ужгорода та Ужгородської міської ради, будь-ласка, — http://rada.uzhgorod.ua

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я є депутатом райради від БЮТ. Ні мене, ні моїх колег по фракції ніхто про ніякі збори не повідомляв, і ніхто в Ужгород не їздив

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Опять Ратушняк по просьбе Федаки согнал на это "собрание" всю свою РИО-базу?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Інтригами займається не Кеменяш, а Федака з Ратою. А чи було на ці. так звані збори бютівців-депутатів усіх рівнів запрошено депутата Верховної Ради?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Недемократичність БЮТу, можливо, і має місце, але це тимчасово, поки інтригани не вгомоняться. Бо як їх інакше витіснити з-між нормальних людей?!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ХОРОШО В КРАЮ РОДНОМ - ПАХНЕТ СЕНОМ И ГАВНОМ ! ХОРОШО СВИДОМЫМ ЛЕТОМ - ПРИСТАЕТ ГАВНО К ШТИБЛЕТАМ ! ХОРОШО БЫТЬ ПРЕЗИДЕНТОМ - ЛЕТОМ ПАСЕКА ПОД ТЕНТОМ ! ПЛОХО ТОЛЬКО ТЕМ КТО В БЮТ - ЛЕТОМ ТОЧНО OTЪEБЮT!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бити будуть нездар-частушечників.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та ты Петре - пророк нивроку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Відбулися обласні збори зрадників партії "Батьківщина",ну і що? Зрадники завжди були і ще довго будуть,і зрозуміло що це їхня реакція на застосування імперативного мандату.І не треба з цього робити велику новину, - ніхто зрадників не любить,ні ті кого зрадили,ні ті кому зрадили.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ти вуйку - філософ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що,в депутати з БЮТ не крадуть?Чи крадуть акуратно,а би ни впіймали?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    М-да... Агония на лицо.А я то думал,что Рата игрок, и может придумать что-то получше,чем передача полномочий сесии - исполкому и сходняк изменников под его руководством. Да, Сережа не надо было Юле предлагать должность начальника Ужгордского ЖЕКа.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Після оновлення складу БЮТ в Ужгородській міськраді, буде нова конфігурація депутатської більшості. Ось тоді може бути реалізований "Баранинцький" варіант. Отож панове по переду нас чекає багато цікавих подій.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Da, kstati- Fedaka P. kreatura p.Serbailo (vmesto nezakono sneatogo Mihaila Fedincia)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Собака лает, а караван идёт. Тезис про Бродского, который купил Закарпатье, всегда звучит с уст другого человечка.Федака просто попугай тут. Корни нападения на Кеменяша и Сербайла более глубоки. Тут приходит мысль в голову про кооперацию, хотя слишком неправдоподобно, балоги через фракцию раскольников, и раты в деле уничтожения БЮТ. Слишком уж он, БЮТ, развивается хорошо на теренах Закарпатья и начинает становить угрозу Балоге. Про рату тезис опущу. Недостоин он

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    nebude porjatku i dovgo

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В знищенні, такого потужнььотго політичного гравця на Закарпатті, як БЮТ, в рівній мірі зацікавлені рата і балога. Абсалютно згідний з "прохожим" в цьому питані. Проте не дочекаються цього ніхто. Народ Закарпаття дасть правильну оцінку отщепенцям - розкольникам.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    narod zakarpatja uze davno ne prejmae uhasti u polit i ekonom. problemax kraju

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво: Балога зацікавлений в розвалі БЮТ?.. Так це Балога ставив Федаку керівником ужгородського БЮТ, після чого з нього вигнали купу народу? Чи, може, все-таки, Федос - "чєловєчєк" Рати, і через нього Рата запускав корені в БЮТ? Хто брав участь у тому пам"ятному земельному дерибані, через який відбувся розкол в БЮТі? І хто організовує в Ужгороді ці дерибани? Балога? Та Балозі, по моєму, пофіг, з ким співпрацювати, аби лиш співпрацювати: з бютівцями, регіоналами, соціалістами... Він навіть з Ратою пробував співпрацювати. Наївний. Тепер на ті самі Наївні" граблі "співпраці" з Ратою наступили Камиш із Сербайлом. От і набили собі гулю на чолі. Захочутьзнову з ним "дружити"- зароблять ще гулю. Цікаво, що на Закарпатті знаходяться все нові і нові політики, які думають, що саме їм першим вдасться опинитися поряд з Ратою, а не під ним. Люблять у нас вчитися на своїх власних, а не чужих помилках...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чому ніхто не висловився щодо так званого делегування Ужгородською міськрадою своїх повноважень виконкому. Люди добрі де ж ПРОКУРАТУРА, це незаконно. Невже для відповідного реагування потрібна вказівка зверху. Пане прокурор Ужгорода, дайте про себе знати, опротестуйте незаконне рішення і проінформуйте громадськість міста. НЕ допустіть правового хаосу, як це було на рівні Держави.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, а чи не передбачає міська прокуратура притягнути до відповідальності пана Ратушняка за образливі, навіть брутальні висловлювання ("асенізатор") на адресу на той час ще депутата ВР? Чи, може, там теж засиділися на посадах Піскуни-Фурмани-Святці? І взагалі, чи не забагато Ратушняк собі дозволяє?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ОРГАНІЗАТОРИ СЕСЬОГО ЗБІГОВИСЬКА: РАТА, ЦІРИК - РАЗВОДЯЩІ ПО БАБЛУ; ФЕДИНЕЦЬ, ФЕДАКА - МОЗГОВИЙ ЦЕНТР (САТАНІСТИ ДОЛБАНІ!. НОРМАЛЬНІ ПАЦАНИ ТУДА НЕ ХОДИЛИ: ДЛЯ РЕАЛЬНИХ ЛЮДЕЙ СЕСЕ КІНО НЕ ІНТЕРЕСНЕ. І ВСІМ ТОЛКОВИХ БЮТІВЦЯМ РАДЖУ: ТРИМАЙТЕСЯ СТРОГО В ПРАВОВОМУ СТАТУТНОМУ ПОЛІ, НЕ ЛЯГАЙТЕ НІ ПІД РАТУ НІ ПІД КАМИША, І НЕ ПРОГРАЄТЕ. Ю

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Безлад в Бюті на Закарпатті починався ще з квітня 2006 на першій же сесії облради - а коли безлад, потрібно вводити пряму диктатуру, щоб навести порядок, що і роблять Кеменяш з Сербайлом - ви ж простежте ситуацію - скільки скандалів за ці 2 роки? Та з такими подіями рейтинг впаде мінімум вдвічі? Це вам треба? Чи така погана "НУ", де заправляють Балоги і ніде нічого не чути? Чого ж добиваєтесь, програєте всі! Миріться, поки не пізно!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Миритися не варто. Хто затіяв скандали, той нехай висповідається у церкві – Бог його простить. А що стосується Кеменяша і Сербайла, то їм давно час не замовчувати ігрища п’ятої колони в особах федак і їм подібних.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Каменяш нехай за свою мінералку сам собі вибори й оплачує, а не бігає по ужгородцям за фінансовою підтримкаю. Геть у сваляву!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Согласен с Денисом. Бардак в БЮТе начался именно с облсовета,когда было допущено раскол фракции. Но если сказать честно мы бы их никогда не порвали, если бы Камыш остался здесь и играл на голову облсовета.А так как он наострив лыжи на Киев,оставил здесь вместо себя этого клоуна Сербайло, которого и сегодня никто в серьез не воспринимает, - вот и результат.
    Сегодня Камыш делает большие усилия, чтобы исправить ситуацию, но скандал уже разгорелся вовсю. И принося в жертву мелкие фигуры типа Федота и компании его не потушить. Здесь, как бы самому не сгореть, ведь падение рейтинга и "высоких" результатов выборов Юлька не прощает никому.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А хто має аргументи на рахунок того, що рейтинг БЮТу в області впав? Де ті соціологи, що вже щось серйозно облікували? На мою думку, про рейтинг треба дбати тим, хто з Ратою якшається і його збіглі мудрування підтримує.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для Петра.
    Ну,на счет рейтинга сомневаться не приходиться,судя по форуму,тем более Ваше 30 сентября не загорами.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дякую "Регіоналу" за підтримку. Але й справді, форум солідний, і, якщо проаналізувати, то явно видно, кого основна маса підтримує.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А хто-небудь задавався питанням, чому ця інформація першою була оприлюднена на Офіційному сайті міста Ужгорода та Ужгородської міської ради, фінансованому міською громадою, але підпорядкованому виключно Ратушняку? Відповідь очевидна: це була справа рук Рати. І взагалі, пора вже порушити тему, чому офіційний сайт Ужгорода Рата перетворив у власну ЗЛИВну яму?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мені б ваші проблеми!!!