ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Маскування під солідного підприємця не допомогло угорцю уникнути неприємностей на кордоні

    09 мая 2024 четверг
    47 переглядів

    Сьогодні, 11 липня, працівниками митного поста "Ужгород" спільно з прикордонниками попереджено незаконне вивезення тютюнових виробів через українсько-словацький кордон, в результаті чого вилучено й автомобіль порушника.

    36-річний угорець заїхав в пункт пропуску на автомашині марки “RENAULT LAGUNA”, обравши спрощений вид митного контролю – “зелений коридор”. Митникам він представився підприємцем, який їде до Словацької Республіки здійснювати підприємницьку діяльність (торгівля підшибниками для легкових автівок). Зовнішній вигляд молодого чоловіка, який перед кордоном переодягнувся в солідний костюм, відповідав дійсності.

    Все було б добре, якби увагу прискіпливого інспектора не привернула... пляшка коньяку, яка вже вдруге подорожувала з добре підготовленим “актором”. Відтак, в боксі поглибленого огляду іномарки, у паливному баку, митниками було виявлено сховище, виготовлене кустарним способом, де було приховано 70 блоків цигарок марок “NEXT” і “RONSON” вітчизняного виробництва. Як з’ясувалося, спритний “підприємець” намагався незаконно провезти через кордон цигарки, на яких в Словаччині він заробив би приблизно 500 доларів США.

    Таким чином, порушивши митне законодавство України, угорець позбувся тютюнових виробів на суму майже 1270 грн. й автомобіля, вартістю близько 75 тисяч гривень, повідомила "UA-Reporter.com" прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська.
    Закарпаття: На українсько-угорському кордоні затримали дві вантажівки з "лівими" меблями з Італії
    Михайло Порада: "Професійний рівень наших митників — серед кращих у Європі"
    Митниця: Набутий досвід і молодечий запал — в одній упряжці
    На КПП "Ужгород" затримані 3 вантажівки, на яких в Україну везли 12 розукомплектованих автомобілів "КІА"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору