ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Волонтерів з Ужгорода навчатимуть у польському Кракові

    23 июня 2024 воскресенье
    25 переглядів

    Закарпаття відвідала делегація Червоного Хреста Краківського воєводства на чолі з віце-президентом воєводства Станіславом Бемом та координатором проекту "Україна та Польща - йдемо разом" Петером Галоном.

    Мета проекту - налагодження партнерських зв'язків між організаціями Червоного Хреста двох країн на регіональному рівні та розвиток молодіжного волонтерського руху.

    Протягом трьох днів гості з Польщі відвідали в Ужгороді польську школу ім. проф. Тішнера та міську лікарню, ознайомились з роботою Центру СНІДу та соціальних служб сім'ї та молоді.

    Як повідомив Петер Галон, проект фінансується міністерством закордонних справ Польщі та Червоним Хрестом і реалізовуватиметься в три етапи. Перший - вже відбувся. Другий етап, що проходитиме в кінці серпня - візит в Краків організації Червоного Хреста з Ужгорода - для ознайомлення з діяльністю колег.

    А з 22 по 27 вересня в Краківському воєводстві працюватиме табір, де зберуться волонтери як з Польщі, так і з України. Тут проводитимуть тренінги, навчатимуть молодь, як потрібно працювати з людьми та налагоджувати стосунки з представниками влади. Проект завершиться на початку жовтня.
    Польський Краків відвідала група закарпатських журналістів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору