ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Батько з сином згоріли в пересувному побутовому вагончику на Перечинщині

    04 июля 2024 четверг
    41 переглядів

    27 серпня близько п’ятої години ранку на місці пожежі – урочище “Третій кілометр” (пересувний побутовий вагончик біля автодороги Дубриничі – Чорноголова) - перечинські вогнеборці виявили два сильно обгорілі людські тіла. Згодом було встановлено, що це мешканці с. Дубриничі Перечинського району: 58-річний батько та його 32-річний син.

    Як чоловіки потрапили до вагончика, який належить Перечинській філії “Держспецлісгосп”, адже вони жодного відношення до цієї організації не мають, з’ясовують компетентні служби.

    Згодом з’ясувалося, що вогняне зарево на узбіччі автодороги побачив водій мікроавтобуса й, доїхавши до Перечина, негайно повідомив про побачене в місцеву оперативно-рятувальну службу.

    Негайно до місця виклику було відправлено одне відділення вогнеборців. Трохи менше двадцяти хвилин знадобилося професіоналам-пожежникам, щоб приборкати вогняну стихію. Проте, врятувати людей вже ніхто не зміг би.

    Усього прямі матеріальні збитки оцінюються в 4 тис. грн. Вогонь повністю знищив вагончик та частково пошкодив приватний трактор, який стояв поруч із осередком пожежі.

    На думку фахівців пожежної справи до появи вогню призвела людська необережність під час паління в нетверезому стані. Проте, що старший чоловік напередодні трагедії був напідпитку, розповідають і свідки, котрі його бачили незадовго до смерті.

    Але всі крапки над і у цій справі повинні поставити правоохоронні органи, повідомили в Центрі пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.
    Місцева пожежна охорона має стати державною...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору