ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Україна без Ющенка буде кращою, ніж Україна без Кучми?

    20 мая 2024 понедельник
    22 переглядів

    "Фактично сьогодні ми бачимо, як Віктор Ющенко перетворюється на пізнього Кучму, з яким пов’язують негативні процеси в нашій державі. Правда, якщо порівнювати двох керівників держави, то в часи Кучми не було того лицемірства, яке є сьогодні. Принаймні, Кучма не казав перед людьми, що ці руки нічого не крали", – зазначив сьогодні, 14 вересня, політолог, автор книги «Леонід Кучма. Портрет на фоні епохи» Кость Бондаренко.Під час презентації своєї нової роботи Кость Бондаренко наголосив, що «пік «кучмізму» припав на 2000-й рік, коли після першої своєї каденції Леонід Кучма запропонував державі провести референдум. «А як не дивно, на цьому референдумі, мало хто про це сьогодні згадує, йшлося про право президента розпускати парламент, про необхідність скасування депутатської недоторканості, зменшення кількості депутатів з 450 до 300, про запровадження двопалатного парламенту. Фактично все те, що сьогодні повторює Ющенко. Тільки на той час націонал-демократи казали, що це абсолютно безглузда ідея, що це шкідливо. Натомість нині вони говорять, що це єдиний порятунок для держави», – додав політолог.

    «Я вважаю, що 2004 року Януковича використали як певну постать, через яку можна було зберегти опосередковано владу не стільки Кучми, як його оточення. В результаті виявилося, що систему можна було зберегти без таких складних комбінацій, а привівши до влади Ющенка», – впевнений Кость Бондаренко, інформує ЗІК.

    В одному з примірників, вже наприкінці презентації, автор залишив напис «З найкращими побажаннями і надіями на те, що Україна без Ющенка буде кращою, ніж Україна без Кучми».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору