ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Губернатор" Закарпаття очікує від нового голови Хустської РДА ефективнішого використання сировинного потенціалу району

    02 мая 2024 четверг
    46 переглядів

    Вчора, 9 листопада, представляючи нового голову Хустської РДА Володимира Кащука, губернатор Закарпаття Олег Гаваші відзначив, що поряд із позитивними тенденціями соціально-економічного розвитку, в районі є проблеми, які потребують вирішення. Зокрема, необхідно ефективніше використовувати унікальний сировинний потенціал району, передусім у курортно-рекреаційній сфері.

    Також Олег Гаваші додав, що чекає серйозних підходів й інвестиційна галузь: в районі необхідно створити цілісну базу даних щодо інвестиційних проектів, які реалізуються на даний час або передбачаються в майбутньому. На цих та інших питаннях має зосередитись новий голова райдержадміністрації, інформує ЗІК.

    ***

    7 листопада Президент України підписав розпорядження про призначення головою Хустської райдержадміністрації Володимира Павловича Кащука. У попередні роки Володимир Кащук керував секретаріатом Хустської райради, був заступником, а згодом і першим заступником голови місцевої райдержадміністрації, працював у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. До призначення головою райдержадміністрації Володимир Кащук був начальником Хустської об’єднаної державної податкової інспекції.
    Ужгород: На колегії Закарпатської ОДА говорили про "вузькі" місця економіки гірського краю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору