ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керівник закарпатського СП завдав державі збитків майже на 2 млн.грн.

    26 мая 2024 воскресенье
    50 переглядів

    Як встановили спiвробiтники ВДСБЕЗ Берегiвського РВ УМВС, в перiод з 2004 по 2007 роки директор одного з місцевих спільних підприємств, у порушення земельного кодексу України, без розробки проекту вiдведення земельної дiлянки та його подальшого винесення меж в натуру i оформлення права користування земельною дiлянкою площею 27 га використав вищевказану земельну дiлянку для складування твердих побутових вiдходiв.За ці роки сміття набралося понад 10 тисяч тонн! Внаслiдок такої “самодіяльності” підприємців державним iнтересам спричинено збитки на суму понад 1 мільйон 746 тисяч гривень. Доведеться відшкодовувати, повідомили у ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Из той же серии. Скандал вокруг супермаркетов ВОПАК начинает разгораться с новой силой.
    Житомирской областной санитарно эпидемиологической станции (СЭС) и Управлении по делам защиты прав потребителей (УдЗПП), проверкой 17 и 18 сентября 2007 года установлены такие предприятия, которые реализовывали некачественные продукты питания:
    маркети "Вопак-Трейд" по вул.Київській, 87 та по вул.Перемоги, 24 в м.Житомирі.
    http://zhitomir.pp.net.ua/news/2007-09-20-1747
    22 серпня 2007 року спеціалістами Житомирського обласного управління у справах захисту прав споживачів забраковано та знято з реалізації в магазині ,,Вопак-24” ТОВ ,,Вопак-Трейд” по вул. Леніна, 6 в смт. Черняхів:
    http://zhitomir.vo.uz/news/2007-08-29-388#comments
    Потом проверка в Ужгороде
    http://zakarpattya.net.ua/zol/loadne...?id=15757&np=8 И вот новый скандал в субботу на перечинском вокзале в ВОПАКе купили колбасу в вакуумной упаковке. Сейчас покупатель с тяжелым отравлением в Ужгородской городской больнице! Да сколько можно?
    Пусть травят по Украине может там никто не будет возмущаться, а с Закарпатья сеть должна исчезнуть.ХВАТИТ ТРАВИТЬ ЛЮДЕЙ. Взятка проверяющим дальше работать не будет...

    http://karkompra.narod.ru/