ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За заперечення Голодомору Ющенко хоче позбавляти волі

    28 апреля 2024 воскресенье
    43 переглядів

    Президент України Віктор Ющенко вніс на розгляд Верховної Ради проект Закону “Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України" щодо відповідальності за публічне заперечення Голодомору 1932-1933 років в Україні як факту геноциду українського народу та Голокосту як факту геноциду єврейського народу.

    Як повідомляється на сайті Верховної Ради, даним законопроектом передбачається, що таке публічне заперечення, а також виготовлення і розповсюдження матеріалів з таким запереченням каратиметься штрафом у розмірі від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до двох років.

    Ті самі дії, вчинені службовими особами або повторно, каратимуться позбавленням волі на строк до чотирьох років.

    Змінами до статті 112 Кримінально-процесуального кодексу передбачається встановити, що досудове слідство щодо справ про злочини, передбачені статтею 4421 Кримінального кодексу, провадитиметься слідчими органів Служби безпеки України, інформує Unian.net.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну, але це вже iзувiрство! Ставити поруч цi двi трагедii для того щоб узаконити свое "дiтище" - це вже за всякi межi !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Голодомор був. А так званий холокост, це видумка жидів. існує надзвичайно багато історичної літератури, яка доводить, що газ"Циклон" був тільки засобом дезинфекції та дезинсекції, яким жидів обробляли від вошів і т.д. В концтаборах померали представники всіх національностей, в основному від поганих умов утримань, інфекційних хвороб. А чи були еврейські батальйони, полки? Якщо евреїв фізично знищували за національною ознакою, де були їхні загони опору? Таких не було: за евреїв воювали російський Ванька, український Іванко, білоруський Ясь і т. д.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Страна истинной демократии, где каждый свободно может назвать еврея жидом, русского кацапом, где уважающим свой народ и свои традиции можно свободно приклеить ярлык сепаратистов и политических проституток, работающих на чужие мифические страны, где каждый имеет полное право свободно быть скотом и сволочью, при этом даже пользоваться уважением в обществе. Демократия, однако.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нємітая Расєя (с) Лєрсонтов це міфіческая страна? Ти в ФСБ довго портрет Путіна в обнімку з Мєдвєдєвім цілювати будеш, кровью відхаркуючи легені за це словосполучення! Біжи кайся! З тебе 10 Отче наш та 15 разів перечитаний вголос "План Путіна".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Извините, уважаемый....нет, не так - придурок, я к России и к Путину никакого отношения не имею. Последний раз был в Москве в начале 80-х годов, когда твои родители ещё не втречались.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То чого це ти покидьку надуристий всьо па рускі да па рускі? А, се так звані палітрусіни такі тупі, що не розуміють тя?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Pidere anonimnyj - uzhe je chas tobi obrubaty ruky.Dermo!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анонім
    11.12.07 (19:14),можете назвать меня кгбистской подстилкой. С меня не убудет, а Вам любая ложь приятна. Вокруг Вас много русин и придёт время - очень скоро - когда они активнее озаботятся судьбой родного народа и скажут ДОСТА. Вам в том числе. Вы преступник и место Ваше в украинской тюрьме за нарушение Конституции.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Панове коментуючі. Перейдіть до теми та подумайте про недопустимість нових голодоморів. А передумови для цього вимальовуються дедалі чіткіше.