ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський державний університет став призером Всеукраїнського конкурсу "Вища школа"

    02 мая 2024 четверг
    53 переглядів

    Міністерство освіти і науки України та Київський національний університет ім. Тараса Шевченка оголосили результати Всеукраїнського конкурсу “Вища школа”, що тривав з лютого по червень цього року. Конкурс проводився за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України з метою активізації висвітлення ЗМІ актуальних проблем вищої школи для привернення до їх розв’язання уваги суспільства та держави.

    Окрім представників мас-медіа у змаганні взяло участь близько 100 вишів України. Закарпатський державний університет посів друге місце у номінації “Пропаганда ВНЗ своєї діяльності в ЗМІ”. Члени журі високо оцінили ідею та рівень проведення інтелектуальної конкурсно-ігрової програми “Майбутня еліта Закарпаття”, яку ЗакДУ щороку проводить за підтримки ОДА та обласної держтелерадіокомпанії “Тиса-1”.

    Найвищу перемогу у цій конкурсній номінації розділили Київський національний університет ім. Тараса Шевченка та аналітичне агентство “UNIA-PRESS” Дніпропетровського національного університету, третє місце посів Дніпропетровський університет внутрішніх справ, інформує прес-служба Закарпатського державного університету.
    Членом Європейської асоціації університетів стане Рада керівників ВНЗ, наукових та освітніх установ Закарпаття

    Студентські літературні читання відбулися в Закарпатському державному університеті
    Ужгород: В номінації "Вокальний спів" у "Студентській фієсті" перемогла представниця Закарпатського держуніверситету
    Ректор ЗакДУ Федір Ващук очолив Експертну раду Державної акредитаційної комісії України з комп’ютерних наук і технологій та національної безпеки при КМУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору