ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Біля Львова брат заколов виделкою брата, бо той кохався з його дружиною

    27 апреля 2024 суббота
    64 переглядів

    20 грудня у селищі Рудно, біля Львова, біля 21.00 год. у будинку, що на вул. Лесі Українки виникла сварка між двома п’яними братами. Предметом їхньої сварки стала дружина старшого із братів. Під час сварки законний чоловік жінки дізнався від молодшого брата, що той час від часу кохається з його дружиною.Про це сьогодні, 27 грудня, у коментарі ЗІКу повідомив начальник Залізничного РВ міліції Львова, підполковник Михайло Гнідець.

    М.Гнідець розповів, що старший брат (1978 року народження) не витримав цього і розпочав бійку зі своїм молодшим братом (1985 року народження). Відтак, молодший із братів почав втікати від старшого. Встиг пробігти утікач всього 50 метрів – до лісу, але там його упіймав розлючений брат. Там він його декілька разів проколов в області серця виделкою на два штирі, від чого молодший брат помер на місці події.

    «Після цього старший брат скрився з місця події і перебував у бігах. Він мав на меті перетнути кордон через ПП «Шегині» та переховуватися у Польщі. Але за допомогою спеціальної техніки, убивцю було вирахувано – біля села Малнева Мостиського району. У підозрюваного була поранена права рука, а у машині, в якій він втікав, були сліди крові. Це свідчило про причетність затриманого до вбивства свого брата», – зазначив М.Гнідець.

    М.Гнідець зазначив, що за умисне вбивство чоловікові «світить» до 15 років ув’язнення. Це передбачає 115 ст. Кримінального кодексу України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору