ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

СТРАЙКУЄ найбільший речовий ринок Закарпаття, відомий ще як "Ринок на Краснодонців", в Ужгороді

    04 мая 2024 суббота
    54 переглядів

    Підприємці найбільшого в Ужгороді та Закарпатті речового ринку, що на вул. Краснодонців, оголосили страйк та вже третій день не виходять на роботу. Страйкувати базарники домовились ще у п’ятницю, проте на вихідних вони таки торгували, оскільки у ці дні традиційно багато покупців приїздить із сусідніх Словаччини та Угорщини.

    Працівники ринку обурюються вимогою адміністрації здати по 350 доларів США для встановлення однакових дахів на павільйонах. Багато хто напередодні власними силами обладнав дах, проте адміністрація планує уніфікувати покриття. Крім того, торгівцям повідомили, що навесні збиратимуть вже по 6 тисяч доларів - на нові павільйони. Проте земля під ринком - орендована, і підприємці сумніваються у довготривалості стосунків з адміністрацією за таких умов.

    Ініціативна група ринку збирає підписи проти дій адміністрації, а також по 5 грн. з кожного підприємця для оплати послуг адвоката, інформує ЗІК.
    МІНІСТРУ МВС ЮРІЮ ЛУЦЕНКУ! Закарпатські міліціонери кришують бандюків!
    Збройні бандформування на Закарпатті утримує нардеп Ратушняк?
    Ужгородський ринок на Краснодонців було заблоковано
    Спроба захвату речового ринку на вул.Краснодонців в Ужгороді провалилася (оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сегодня на рынке Краснодонцев происходит беспредел!К наиболее активным предпринимателям выдвинут ультиматум,они должны в течении пяти дней уйти с базара.Где же справедливость и как бороться с бандюками?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ибашить их гадов! Начиная со смотрящих – "чёрного пионера" (руководителя АТП) и Андриива, незаконно завладевшим акциями АТП (криминальное дело в суде волочат "сержанты" Баблоги).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ремонт крыш!Кто не покрыт,тот будет замочен!это девиз администрации!Доколе будем молчать,идем на заклание как бараны,стоит один раз пригнуться и все,капец,пригнут так,что работать будем только на пастухов! Призываю всех не давайте друг друга в обиду,будьте солидарны!Один за всех и все за одного!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Странно,что один кусок шифера и четыре стойки тянут аж на 350у.е.,помоему кто-то хочет хорошо погреть руки!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пан Ратушняк,примите меры против произвола,который происходит на Краснодонцев!Мы не можем сами противостоять против кровососов и козлов,боимся репресий и беспредела!Если можете помогите нам отстоять свои права!Нас много но мы не знаем,что дальше нам делать!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    жалуемся по русски бо мі есть русыны!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А чому то ви всi по росiйськi жалiетеся?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    базар на Краснодонцев вообще не нужен,убрать его и построить жилые дома,предпринимателям кконпенсировать что-то!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вам перший раз в житті хочуть зробити цивілізовані умови роботи, а Ви тут жалієтеся. Сиділи як свині повуха в болоті, вже соромно по Ваших рядах було ходити по коліна в мусорі, по голові якась "херня" капала поки не навели порядок нормальні керівники.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Szoversenno prave "obevately" i "Vaszilij" !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повністю згоден з попередніми дописувачами - особисто я на краснодонців перестав ходити. Куди не глягь, всюди мусор, болото, грязюка, між рядами тісно, продавці собі бухають, закусують, і т.д. - більшість із них ще й хамлять. А про ціни на ринку вже нема й що казати, стали вищими як в магазинах у центрі - видно, що базарники орієнтуються на словаків та угорців.