ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські комуністи оголосили війну Віктору Балозі

    16 июня 2024 воскресенье
    36 переглядів
    Делу Ленина верны....
    Делу Ленина верны....

    Депутат Верховної Ради України ІІІ і IV скликань, перший секретар Закарпатського обкому КПУ, доктор філософських наук Іван Мигович сьогодні під час прес-конференції заявив, що комуністи вимагають «припинити балогізацію Закарпаття», повідомив ЗІК.

    Іван Мигович заявив також, що «балогізація» області триває вже кілька років, зокрема, сім’я Балог привласнила собі, за його словами, ряд об’єктів у Мукачівському районі на території понад 6 га (санаторій «Синяк», «Мукачівхліб», центральний універмаг у Мукачевому, військове містечко, одне з лісництв і т.д.) Закарпатці, на думку І. Миговича, потерпають через імідж Віктора Балога і їм важче отримати будь-які пільги через його «одіозність» у столиці.

    Фракція комуністів у Верховній Раді зареєструвала проект постанови про створення спеціальної комісії з перевірки фактів зловживання службовим становищем Віктором і Іваном Балогами (головою Секретаріату Президента і заступником голови Закарпатської облдержадміністрації). Проте склад такої комісії ніяк не вдається визначити, оскільки входити до неї відмовляються навіть регіонали.
    Мешканці Мукачево звернулися до Тимошенко

    Тимошенко ініціює розслідування порушень закону посадовцями Закарпатської облдержадміністрацій
    «Рада – не филиал Кабмина и поддерживать требования БЮТ не будет», – Василий Петевка
    Юля пішла ВА-БАНК..! І не приводитиме в КС дилетантів з Мукачевого

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    неужели комуняки спелись с юлей? Что то будет!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не тільки комуністи , але і інші політичні сили зобовязані обєднатись проти балогізації нашого краю . Закарпаття в небезпеці ! Цього не бачать тільки сліпці , русини і мадяри, тому, що вони заодно з балогою.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сказав Ратушняк! І вступив у компартію.Йому всеодно куди аби при кухні.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та пішли ви комуняки в напрямку, який показує той старий жид Ленін. Вас взагалі тереба всіх засудити за злочини проти людства вами вчинені. Віктор Іванович Балога хороша людина, вболіває за наш народ та рідний край, а всі неприємності на його шляху викликані його корисною дільністю на благо деожави. Що це за безпредел, що в державі не зважають ні на Президента, а ні інших державних керівників, які дійсно хочуть щось зробити краще для народу України.