ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Службові особи Ужгородської міськради та її виконкому незаконно приватизували землі радгоспу-заводу "Ужгородський"

    11 мая 2024 суббота
    57 переглядів

    Ужгородський прокурор порушив кримінальну справу проти службових осіб міськради за незаконну приватизацію землі.25 березня прокурор міста Ужгорода Олександр Стратюк порушив кримінальну справу проти службових осіб Ужгородської міської ради та виконавчих органів міської ради по факту перевищення службових повноважень за ознаками злочину, передбаченого ст..365 ч.3 КК України.

    Влада насмітила в Ужгороде на 12 мільйонів, але мер платити збитки не збирається

    Як з’ясувалося у процесі прокурорської перевірки, службові особи Ужгородської міської ради та її виконавчого комітету, перевищуючи свої службові повноваження та діючи в інтересах третіх осіб, у період 2007-2008 років, незаконно приватизували землі радгоспу-заводу „Ужгородський”.

    Протиправність дій службових осіб міськради полягає у тому, що вони приватизували земельну ділянку площею 26,3 га, що є у користуванні державного підприємства без погодження самого користувача – радгоспу-заводу „Ужгородський”, а також в порушення Закону України” Про перелік об”єктів права державної власності, що не підлягають приватизації” і вимог Земельного кодексу України.

    За словами прокурор Ужгорода Олександра Стратюка, у результаті незаконних та протиправних дій посадових осіб Ужгородської міської ради інтересам держави заподіяно істотної шкоди на суму 8 мільйонів 775 тисяч гривень, повідомили UA-REPORTER.COM в прес-службі прокуратури Закарпатської області.
    Прокуратура "протрезвила" Ужгородскую городскую власть
    Многообещающий Ратушняк... Или в Ужгороде стало чище ?
    Влада обласного центру Закарпаття з мером Ратушняком "підсіла" на кримінальні справи! Мер заборонив працівникам міськвиконкому виходити на роботу, а сам покинув Україну?
    Закарпатська міліція припинила земельні махінації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А конкретно против кого открыли уголовные дела? Назовите имена. Мы же не можем читать мысли прокурора или автора. Правда я сомневаюсь, что автор знает, против кого открыли криминальные дела. Наверное, автору и в голову не пришло спросить у прокурора: против кого же дела? Слабенькие журналисты у вас. Все пишут вокруг да около и не отвечают на 3 главных вопроса журналистики: что (кто)? где? когда? МАРИЯ ВЕЛИКАЯ - ДОКТОР ДЕМОКРАТИИ