ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Анатолій Кінах: Міністри-"нашоукраїнці" уже пишуть заяви (Оновлено)

    20 мая 2024 понедельник
    32 переглядів

    Блок "Наша Україна" офіційно оформив своє рішення про вихід з переговорного процесу по створенню широкої коаліції і перехід в опозицію. Про це заявив сьогодні на прес-конференції в Ужгороді один з лідерів блоку народний депутат Анатолій Кінах. На прес-конференції в Ужгороді лідер Партії промисловців і підприємців України повідомив, що рішення блоку відповідно до процедури передане голові Верховної Ради Олександру Морозу і буде оприлюднене на наступному пленарному тижні.

    При цьому Кінах заявив: "У той же час, ми продовжуватимемо робити все для того, щоб сконцентрувати політичну волю, розум, ресурси і направити зусилля на стратегію, на розвиток України як сучасної держави".

    Міністри, що ввійшли до складу уряду за квотою "Нашої України", уже пишуть заяви про відставку, виконуючи рішення фракції про їх відкликання. "Цей процес йде, пишуться заяви", - сказав А.Кінах. При цьому він повідомив, що в четвер у ході зустрічі з президентом Віктором Ющенком рекомендував останньому не змінювати міністрів, які займають свої посади за президентською квотою - міністра оборони Анатолія Гриценка і міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.

    "Вважаю цих людей професіоналами, що виконують свої обов'язки", - сказав Кінах і підкреслив, що остаточне рішення, безумовно, буде за президентом.
    Анатолій Кінах: Міністри-"нашоукраїнці" уже пишуть заяви (Оновлено)
    В Ужгороді відбудеться ІІ міжрегіональна конференція "Прикордонне співробітництво: нові можливості для вітчизняного бізнесу"
    Іштван Цап: Сьогодні Партія промисловців і підприємців України має 100 представників у різних органах влади на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору