ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

АЗС у закарпатській Сваляві — одна з трьох найкращих у WOG-мережі по Україні

    09 мая 2024 четверг
    24 переглядів

    Мережа заправних станцій WOG з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості визначила переможців традиційного конкурсу «Краща АЗС WOG 2007». Нагороди у вигляді почесних дипломів, кубків та грошових премій по тисячі гривень отримали 66 працівників восьми станцій.

    Вивчивши динаміку приросту нафтопродуктів, організатори конкурсу визначили три кращі заправні станції за реалізацією пального — у містах Миколаєві, Смілі (Черкаська обл.) та Сваляві (Закарпатська обл.). Найкращий магазин знаходиться на АЗС у Трускавці (Львівська обл.), а найкраще обслуговування — на одній із сімферопольських заправок. Найгарніша станція — у селі Броники, що на трасі Київ-Чоп (Житомирська обл.). Найвдаліше дебютувала АЗС у Запоріжжі. А лідером 2007 року за комплексною оцінкою визнано волинську заправку у прикордонному селі Старовойтове (Любомльський р-н).

    Такий конкурс, як стверджує менеджмент компанії, дозволяє працівникам проявити себе і ще раз відчути, що згідно з політикою якості WOG відповідальність несе кожен співробітник. До речі, напередодні ТзОВ «Торговий Дім «Континіум-Галичина», що здійснює управління мережею АЗС WOG, отримав Сертифікат, який підтверджує відповідність системи менеджменту якості міжнародному стандарту ISO 9001:2000, повідомляє Status.net.ua.
    У Мукачеві запрацювала перша на Закарпатті екологічно чиста АЗС "Калина" мережі "Укртатнафта"
    Закарпаття: Підпільна АЗС "заховалась" у лісовому урочищі на Великоберезнянщині
    5 АЗС відкриє ВАТ «Закарпатнафтопродукт-Мукачево» в гірському краї до кінця 2007-го року
    "Лукойл" відкрив чергову АЗС на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знаю одного порядного Свалявського заправщика Русина Івана Ілліча.