ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Робін Гуди нашого часу

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Сергій Молнар

    Останнім часом місцева громада стала свідком резонансних судових засідань щодо місцевого громадського активіста Павлова Павла Павловича. Вказана особа очолює всеукраїнську громадську організацію «Доста-Україна» та активно «відстоює» права так званих «пересічників», «протидіє» незаконній вирубці лісів та функціонуванню незаконних АЗС. Але чи дійсно це так?!
    Проаналізувавши публікації в Інтернеті (особливо «стріми» очільника ГО «Доста-Україна») стає зрозуміло, що Павлов П.П. будучи вихідцем з криміналітету та явно неврівноваженою особистістю оточив себе не менш «активними» ідейними послідовниками з числа осіб з кримінальним минулим (більш детально читайте тут - https://transkarpatia.net/transcarpathia/crime/108082-zakarpatcv-dstali-valtvniki-ta-ubivc-pd-maskoyu-go-dosta.html).
    Але це все і так всім добре відомо. Давайте краще звернемо увагу на тих, хто захищає таких горе-активістів.
    8 лютого під час судового засідання щодо вчинення Павлом Павловим злочину середньої тяжкості — нанесення ушкоджень інженеру облавтодору та перешкоджання роботі поліцейських, першим хто став на захист одіозного активіста був не менш відомий правозахисник Олександр Пересоляк.
    Знову же, на перший погляд, Олександр Пересоляк свідомий громадянин України, громадський активіст і правник, член Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України, у складі якого нараховується всього 15 осіб з усієї держави. У своєму інтерв’ю в газеті «Неділя» (http://zakarpatpost.net/2017/12/10/oleksandr-peresolyak-chynovnykam-treba-dumaty-schob-jih-ne-vynosyly-z-kabinetiv-zi-stiltsyamy-i-ne-kydaly-v-smitnyky/), своїм першочерговим завданням ужгородець бачить боротьбу з найбільшими закарпатськими корупціонерами в земельній сфері, бюджетній, лісовій та на державних кордонах.
    Виходячи з цього стає зрозуміло, чому саме Олександр Пересоляк першим став на захист горе-активіста Павла Павлова, адже в них єдині «бізнесові» цілі.
    Щоб краще зрозуміти хто такий Олександр Пересоляк, давайте заглянемо в недалеке минуле. Майже всі вже забули як член Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України у 2015 році вночі «вибиває» гроші з ужгородської сім’ї. Діяч, мав нахабність, прихопивши з собою на «розборки» декількох» молодиків, ввірватися на приватну власність ламаючи ворота помешкання (відео дивись тут - https://www.youtube.com/watch?v=nuQt8RieCAE).
    Хто зна, скільки ще «скелетів» ховається в шафі О. Пересоляка!