ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ЧС-2006: Андрій Шевченко не гратиме у матчі проти ІспаніЇ?

    29 июня 2024 суббота
    38 переглядів

    Участь форварда національної футбольної збірної України Андрія Шевченка у груповому матчі чемпіонату світу проти іспанців залишається під питанням. "Я поки не можу нічого сказати з цього приводу. Протягом наступних кількох днів ми ще слідкуватимемо за станом його здоров"я," - так наставник української команди Олег Блохін відповів на запитання журналістів щодо готовності Шевченка вийти на поле 14 червня, інформує "Champion.com.ua".

    Нападаючий національної збірної України, яка минулої п"ятниці прибула до Німеччини, вчора ввечері на потсдамському стадіоні "Люфтшіффхафен" разом з іншими 22 гравцями взав участь у першому тренуванні, хоча й за власною програмою.

    На прес-конференції, що відбулася після показового тренування на стадіоні неподалік від резиденції українських футболістів, Олег Блохін так прокоментував пресі ажіотаж навколо травми коліна найкращого гравця Європи: "Я розумію, що Шевченко - "зірка", однак не варто робити з цього проблему. Ми вже грали без Андрія. І маємо бути готові до того, що, можливо, і тепер доведеться грати без нього." Водночас наставник висловив сподівання, що Шевченко та інші гравці до наступної середи будуть у хорошій формі. "У фізичному і психологічному плані команда на сто відсотків готова до матчу з Іспанією, хоча як тренер я розумію, що грати вперше на чемпіонаті світу буде страшнувато," - додав Блохін.
    Андрей Шевченко подписал контракт с "Челси"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору