ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головного тренера київського "Динамо" закарпатця Йожефа Сабо сватають у збірну Угорщини

    28 июня 2024 пятница
    67 переглядів

    В Угорщині піднялася нова хвиля чуток про те, що національну команду цієї країни може очолити головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо, відомий своїм угорськими корінням.

    Йожеф САБО.
    Йожеф САБО.

    Приводом для цього став провал Динамо в Лізі Чемпіонів. Інтерес Федерації футболу Угорщини до персони тренера киян пов'язаний з тим, що Сабо, що народився на Закарпатті, прекрасно володіє угорською мовою й розуміє менталітет цієї країни.

    До того ж, у Йожефа Сабо гарні відносини з багатьма людьми, що впливають на розвиток угорської футбольної інфраструктури. Хоча в наставника є чинна угода з київським Динамо, надії на його переїзд до Угорщини не згасають.

    Сам Йожеф Сабо про пропозицію очолити збірну Угорщини знає: "Дійсно, такі конкретні пропозиції мені надходили трохи раніше, але після того, як я відмовився, ніхто більше до мене з подібними питаннями не звертався".

    Про ситуацію на його нинішній роботі Сабо говорить охоче. За його словами, нинішній сезон динамівці почали погано, що, властиво, стало причиною зміни керівництва. Зараз стан команди далекий від бажаного: ще відсутня належна колективна відповідальність, немає повної самовіддачі гравців у досягненні мети.

    На думку Йожефа Сабо, налагодженню стабільності в колективі не сприяє й хвороба низки гравців. Але, незважаючи на це, керівництво команди і її гравців працюють над тим, щоб підвищити рівень гри, грати результативно. На питання, чи будуть із цією метою запрошені нові виконавці в Динамо, головний тренер відповів: "Такої потреби немає".

    Йожеф Сабо в п'ятий раз очолив тренерський штаб київського Динамо, змінивши на цьому пості Анатолія Демьяненка, звільненого відразу після безвольної поразки команди в Римі в рамках першого тура групового турніру Ліги Чемпіонів. Зміна тренера не принесла успіхів Динамо - команда двічі програла в Лізі Чемпіонів - Спортингу й МЮ й ніяк не може знайти свою гру в Чемпіонаті України, де клуб поки бореться за 3 місце з харківським "Металістом", пишуть "Економічні новини".
    15 років тому — 29 квітня 1992 року — збірна України провела в Ужгороді свою першу товариську гру зі збірною Угорщини
    Мешканцям столиці Угорщини продемонстрували фільм про Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    H u r r á! ! ! Gyere, Jozsikánk, gyere....!!!!!!