ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гурт "Tango Tempo" з Ужгорода — у фіналі національного конкурсу The Global Battle

    28 июня 2024 пятница
    34 переглядів

    4 листопада в київському клубі Бінго відбудеться фінал національного конкурсу The Global Battle Of the Bands 2007, в якому визначиться краща молодіжна група України, яка відправиться до Лондона на Світовий фінал конкурсу. У ньому візьмуть участь ГАННА (Львів), Мерва (Рівне), АтмАсфера (Київ), Tango Tempo (Ужгород), Біс Голови (Одеса), Hunting Ground (Запоріжжя), MaybePapa (Одеса), Buzzmonster (Київ), Контрабанда.com.ua (Київ), O.Torvald (Полтава), SHEcrIES (Комсомольськ), Infinite Tales (Київ), Bad Twins (Київ), the.Search (Сімферополь). Всього ж за путівки в Національний фінал боролися 62 групи з 20 міст України.

    Відбіркові концерти відбулися в Києві, Одесі і Ужгороді.

    Хронометраж виступів — 8 хвилин. жюрі визначить переможця - Кращу нову групу України, представника нашої країни на Світовому фіналі-2007, який пройде 4-6 грудня в кращих клубах британської столиці Лондона і в якому візьмуть участь 38 національних переможців.

    Перші два дні в клубі Underworld визначать по шість учасників, які зійдуться в боротьбі за головний приз на концертному майданчику ElectricBallroom. Там і буде вибрана Краща Нова група Світу, яка одержить грошову винагороду ($100 000) і всесвітній концертний тур країнами-учасницями цього проекту.

    ***

    Національна дирекція конкурсу в Україні готує сюрпризи для глядачів фіналу. Так, по квитках буде розіграно 2 авіаквитки Київ-Лондон-Київ на Світовий фінал і призи від партнерів фестивалю.
    Бути чи не бути авторській пісні Закарпаття?
    Майстер копій давніх музичних інструментів Степан Тихоненко з Ужгорода очікує на Полтавську битву
    Фестиваль "Візерунки Ужанської долини" відгуляв на Закарпатті
    Василь КАЧАЛА, лікар-хірург і скрипковий майстер: "Скрипка має мати граційну голівку"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору