ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжгірець загинув через пиятику й ...цигарку

    17 июня 2024 понедельник
    35 переглядів

    У понеділок у оперативно-рятувальну службу Закарпаття з села Синевир-Береги, що на Міжгірщині надійшла чергова звістка про загибель людини. Цього разу на місці пожежі виявлено тіло 43-річного місцевого мешканця.

    Вогняну стихію у власній оселі помітив 76-річний господар, батько померлого. Літній чоловік перебрався жити з будинку в літню кухню, так як не міг більше спокійно дивитися на постійну пиятику сина. Зі слів господаря, йому вже доводилося кілька разів рятувати Михайла від пагубної звички закурити на п’яну голову. До цього разу перебіг подій обмежувався обгорілою постільною білизною. Сам син був інвалідом першої групи через обморожені колись нижні кінцівки.

    Літній чоловік помітив стихію вже запізно: вогонь вже добряче господарював у кімнаті, відрізавши будь-який шлях до ліжка сина.

    Для повної ліквідації пожежі вогнеборцям знадобилося майже дві години, але для порятунку людини фактично не було жодних шансів.

    Усього прямий збиток від пожежі складає 4 тисячі гривень. Вигоріла не лише кімната, де був осередок пожежі, а полум’я встигло перекинутися й на дах будинку, майже повністю знищивши перекриття, повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    На думку фахівців пожежної справи, швидше за все до появи вогню на обійсті призвело необережне поводження з вогнем при палінні в ліжку загиблого.
    Пожежі: На Закарпатті згорів молодий хлопець
    Міжгір’я: Пожежники врятували від вогню підприємство з іноземними інвестиціями
    Закарпаття: Пожежа на Хустщині
    "Сянки-Мукачево" - пожежа у потязі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору