ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородщині зростають темпи житлового будівництва

    03 мая 2024 пятница
    34 переглядів

    В Ужгородському районі Закарпаття залишається позитивною динаміка інвестицій в житлове будівництво. Так, у І півріччі 2006 року в житлову сферу спрямовано 8,3 млн. грн., в тому числі на індивідуальне житлове будівництво - 7,6 млн. грн. за рахунок коштів населення. Як повідомила заступник начальника управління статистики в Ужгородському районі Лариса Добош, за вказаний період введено в експлуатацію 8,1 тис. кв.м., що на 33,2 відсотка більше, ніж у відповідному періоді 2005 року. Акти про прийняття в експлуатацію видано на 34 будинки на територіях Баранинської, Оноківської, Сторожницької, Коритнянської Холмківської сільських рад.

    Із місцевого бюджету профінансовано будівництво вуличних газопроводів у селах Ляхівці, Чертеж, Андріївка, смт.Середнє. Здано в експлуатацію Оноківську загальноосвітню школу на 192 учнівські місця.

    Пріоритетною щодо інвестування протягом І півріччя була сфера промисловості, питома вага інвестицій в основний капітал якої склала майже 72% загального обсягу інвестицій по Ужгородському району.

    Визначною подією державного масштабу стало введення в дію другої лінії ЗАТ «Єврокар» з проектною потужністю 35 тисяч автомобілів на рік.
    Мукачево: 8 сімей залізничників в’їдуть у новенькі квартири
    Чи приніс щастя "Власний дім" мешканцям Закарпаття?
    25 молодих сімей обласного центру Закарпаття напередодні Нового року одержали нові квартири
    Хто зазіхає на житло неповнолітніх на Закарпаття?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору