ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Наркотикам — "Ні!"

    22 июня 2024 суббота
    32 переглядів

    В українському суспільстві запанувала якась нездорова атмосфера вседозволеності та апатії...Останнім часом у суспільстві виникло, чи то стало більш помітнішим, багато прикрих явищ, пов'язаних із дітьми та молоддю. Ці проблеми змушують дуже серйозно замислитися над їхніми наслідками у майбутньому. Йдеться про наркоманію, алкоголізм, токсикоманію, венеричні захворювання, паління.

    Запанувала якась нездорова атмосфера вседозволеності та апатії. А навколишні реалії немов провокують дітей і молодь якнайшвидше скуштувати заборонений плід. І саме тому у рамках тижня пропаганди здорового способу життя, присвяченого Всесвітньому дню здоров'я, на базі Ужгородського районного центру дитячої творчості (директор Світлана Вульпе) практичним психологом Ольгою Чепур був підготовлений і проведений разом з Аллою Марошан тематичний семінар для учнів 8-11 класів Великолазівської ЗОШ «Профілактика шкідливих звичок у дітей».

    Були запрошені ведучі фахівці, керівництво району: відділ освіти та у справах національностей (Світлана Третиник), методисти районного методичного кабінету (Лариса Свистак, Ірина Ком'ят, Марина Штефанець), батьки, вчителі, громадськість села. Із ґрунтовною доповіддю про вживання наркотичних речовин та їх наслідки виступили психолог Ольга Чепур, представник правоохоронних органів Сергій Чепур, соціальний педагог Ужгородського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Іван Фленько, головна медична сестра Центру боротьби та профілактики зі СНІДом Алла Семйон. Заступник голови РДА Анатолій Салай зауважив, що найбільш загрозливим явищем на сьогодні є наркоманія, зокрема, серед шкільної молоді.

    Яскравим доповненням тематичного семінару були виступи дитячих творчих колективів РЦДТ із спеціально підготовленою програмою.

    Магдалина МАРТИНЮК, методист Ужгородського РЦДТ
    Сім наркоторговців затримали під час спецоперації в Ужгороді
    Наркомафия с Косово подбирается к Закарпатью...
    Як наркомани звили "кубло" у закарпатському Рахові...
    Закарпатський ді-джей продавав наркотики завсідникам нічного дискоклубу?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору