ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олександр Мороз: Нова коаліція вже існує

    03 мая 2024 пятница
    31 переглядів

    Голова українського парламенту Олександр Мороз вважає, що розширена коаліція вже існує. "Ця коаліція фактично існує, оскільки в уряді достатньо представлена "Наша Україна", - заявив він в ефірі телеканалу «1+1» у неділю ввечері, додавши, що "треба тільки оформити юридично те, що є насправді".

    Мороз також завважив, що це буде не приєднання "Нашої України" до антикризової коаліції, а об'єднання політичних сил.

    Як відомо, до складу чинної антикризової коаліції входять Партія регіонів, Соцпартія і Компартія, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

    Відповідаючи на питання про проект закону України "Про Кабінет Міністрів", яким пропонується ввести певні пільги для міністрів, зокрема встановити пенсію міністра в розмірі 70% зарплати і матеріальну допомогу при відставці Кабміну в розмірі 12 місячних окладів, голова парламенту заявив, що "будь-які інновації такого змісту будуть відкинуті".

    Раніше повідомлялося, що експерти Партії регіонів, блоку «Наша Україна», Соціалістичній партії України і Комуністичної партії України підготують проекти коаліційних документів до понеділка - до засідання робочої групи чотирьох політичних сил із створення широкої коаліції. Про це в суботу повідомила член фракції Партії регіонів Олена Лукаш.

    За словами Лукаш, в суботу і неділю будуть проходити засідання на рівні експертів, які займаються підготовкою коаліційних документів. Вона також повідомила, що експерти планують підготувати проект коаліційних документів до понеділка - до засідання робочої групи, яке відбудеться о 15.00.

    За словами народного депутата, на засіданні робочої групи експерти представлять проект документів, а також визначать ті проблемні моменти, які їм не вдасться узгодити.

    В парламентську коаліцію входять Партія регіонів, Соціалістична і Комуністична партії. «Наша Україна» проводить переговори про створення широкої коаліції за її участю.

    Нагадуємо, що Угоду про коаліцію планується підписати в понеділок, повідомив міністр юстиції Роман Зварич після закінчення засідання експертної групи.
    Нову коаліцію буде створено в вересні — Олександр Мороз
    Олександр Мороз проти поєднання депутатського мандата з роботою у виконавчій владі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    A chto kasajetsja Rusinov/Rusnakoh Zakarpatskih i zdjesnjih, Bachvanskih -kakaja sehodnja pozicija gospodina Oleksandra Moroza, derzit lji on jescho vsegda do etoho chto skazal v Belgradze 10.03.1996.kogda bil na kongresu Milosevichovej SPS...