ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Олександра Мороза вітають з обранням спікером Верховної Ради України

    15 мая 2024 среда
    25 переглядів

    На адресу Олександра Мороза продовжують надходити численні поздоровлення з нагоди його обрання Головою Верховної Ради України. Вітальні листи і телеграми уже надійшли від голови Верховного Суду України, в.о. голови Конституційного Суду України, голови Вищого господарського суду України, заступника Генерального прокурора України, голів обласних і районних адміністрацій, рад, міських голів, директорів заводів і голів правління концернів, підприємств, а також від спортсменів, політичних партій і громадян України.

    Зокрема, як повідомили в Інформаційному управлінні Верховної Ради, Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров, поздоровляючи новообраного спікера парламенту від імені уряду і від себе особисто, зазначив: "На цій відповідальній посаді Ваш величезний політичний і життєвий досвід, організаторський талант і високий професіоналізм служитимуть зміцненню української державності, розвитку парламентаризму, сприятимуть об'єднанню суспільства, соціально-економічному і духовному зростанню України і поліпшенню добробуту людей".

    Митрополит Київський і Всія України, предстоятель Української православної церкви Владимир сподівається, що це обрання "послужить миру і злагоді в Україні, буде запорукою добробуту і щастя її громадян". Він побажав спікеру Божої допомоги, мудрості і натхнення для нових звершень, повідомляє «ЛІГА».

    Голова Державної Думи Російської Федерації Борис Гризлов побажав новому українському спікеру міцного здоров'я і процвітання народу України, а також висловив надію на сприяння подальшому розвитку російсько-українських міжпарламентських відносин заради зміцнення добросусідських відносин між двома країнами і її народами.

    Надзвичайний і Повноважний Посол РФ в Україні Віктор Чорномирдін привітав нового Голову Верховної Ради України і висловив упевненість, що великий досвід його парламентської діяльності і організаційний талант "послужать добру службу народу України".

    Також на ім'я керівника українського парламенту надійшли поздоровлення від Голови Верховної Ради Придністровської Республіки (Молдова), Надзвичайного і Повноважного Посла Туреччини в Україні, депутатів Державної Думи РФ.

    Нагадаємо, що раніше лідера соціалістів з обранням на пост Голови Верховної Ради привітав Президент України Віктор Ющенко. Він зазначив, що чекає від Верховної Ради плідної і конструктивної роботи.
    Олександр Мороз обраний новим Головою Верховної Ради України
    Александр Мороз огласил о создании новой коалиции
    Александр Мороз: Антикризисная коалиция имеет все легитимные права

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору