ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

О.Мороз: Сьогодні потрібно доводити на практиці гасло "Збудуємо Європу в Україні!"

    22 мая 2024 среда
    26 переглядів

    Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз висловив сподівання, що після виборів СПУ сформує навколо себе більшість в парламенті, і країни, де при владі соціалісти, будуть прихильніше ставитися до України. Про це лідер СПУ заявив журналістам 30 січня, перебуваючи на засіданні Ради Соцінтерну в Афінах.

    "У європейських країнах соціал-демократи потужно приходять до влади - їх підтримують люди. І якщо українські громадяни хочуть жити так, як в Європі, вони повинні довіряти тим політичним силам, котрі відстоюють у себе принципи побудови європейських суспільних відносин. Я гадаю, що нинішні вибори будуть певним "рубіконом" через який перейде наше суспільство. А в перспективі, через 5 років, ми будемо мати змогу боротися в цілому за повний вплив на розвиток внутрішньої та зовнішньої політики в Україні", - наголосив О.Мороз.

    Разом з тим лідер СПУ зауважив, що такі зміни стануться не відразу. "Тому сьогодні потрібно доводити на практиці гасло "Побудуємо Європу в Україні!" - опиратися на конкретні результати і у системі державного будівництва, і у політиці зайнятості населення, захисту людей, їхніх прав і свобод - те, що сьогодні бачать люди в європейських країнах", - підкреслив голова Соцпартії.

    ДОВІДКА: В Афінах триває засідання Всесвітньої Ради Соцінтерну - однієї з найвпливовіших міжнародних організацій, котра об'єднує понад півтори сотні соціалістичних, соціал-демократичних та робітних партій всього світу.

    Головна тема заходу - "Мир, демократія, солідарність між народами та культурами".

    Присутні на засіданні обговорили питання глобалізації, а також проблему миру і стабільності на Балканах та Близькому Сході.

    Крім того, відбулося обрання нового президента Соцінтерну - ним став лідер грецьких соціалістів Георг Папандреу.

    Соціалістична партія України
    Мороз рассказал об ошибках Ющенко
    Мороз не дозволить Ющенку стати авторитарним реформатором
    О.Мороз: Ми можемо знайти можливості для консолідації політичних сил
    О.Мороз: Мораторій на підвищення цін на газ, прийнятий парламентом, має силу закону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору