ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

По факту избиения секретаря Ужгородского горсовета возбуждено уголовное дело

    26 апреля 2024 пятница
    70 переглядів
    На секретаря Ужгородского горсовета Виктора Щадей напали двое в масках

    Сегодня, 18 мая, возбуждено уголовное дело по факту совершения хулиганских действий в результате которых были причинены телесные повреждения секретарю Ужгородского городского совета Виктору Щадей (ч.2 ст. 296 УК Украины).

    По информации заместителя начальника управления - начальника отдела надзора за соблюдением законов органами внутренних дел при проведении дознания и досудебного следствия прокуратуры Закарпатской области Ивана Косея, установлено, что 17 мая, около 22.45 двое неизвестных мужчин, из хулиганских побуждений, причинили секретарю Ужгородского городского совета В.Щадей телесные повреждения.
    Расследованием данного уголовного дела занимается Ужгородское ГУ УМВД Украины в Закарпатской области.
    Ход расследования данного дела прокуратура держит на контроле.

    За указанные хулиганские действия виновным лицам грозит ограничение свободы на срок до пяти лет или лишение свободы на срок до четырех лет, сообщает пресс-служба прокуратуры Закарпатской области.

    По словам главврача Ужгородской городской клинической больницы Ивана Кураха, у Щадея диагностирована закрытая черепно-мозговая травма, сотрясение мозга, множественные ссадины головы, ушиб грудной клетки и тупая травма брюшной полости.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мученик, херов! С перепоя три царапины, один ушиб, жбан йода и пиар-компания готова! СМЕШНО!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Видав було за шо. шо мені чужі гроші рахувати. Хоть рахуй хоть не рахуй все одно получишь ...уй

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Держися Витьку,ми Пагарелого удримбаеме Верховинци по серйозному шо тя накопкав в писок

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И вот по последней информации, замы Погорелова, а их у него СЕМЬ(!!!) получили повышение зарплаты на 35%... До этого, например Беляков получал 9000 грн. Фленько 8700. Вот наш дырявый бюджет на дороги наскребёт нескоро...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Коменти БРЕД

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а твой самый умный, да ??

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для мужика такие царапины это как бабе сломать ноготь. На нем больше йода чем побоев. Стыдно такую клоунаду корчить пацану, который так смело со стволами фото в соц сетях выкладывал. Вот и получается, что без ствола ты никто. Выздоровеет, пусть поставит это фото на аву на фейсбуке. Зачетно будет смотреться. Ну а если серьезно, то знал куда лезет, шел бы себе в Межгорье инженером на завод работать, такое бы не случилось.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На фотке парнишка явно с перепоя.По пьяни мало ли чо , они ж все борзые ,заодно и попиарится

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    как трындеть так герой!а руками махать слабо?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слабо че-то его били, морда даже не распухла ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    чувак, а где ты был ?? когда очухается, покажешь как правильно делать надо. как нас шахматистов научили, так и воспитываем

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як стало відомо з достовірних джерел, в четвер, 24 травня, на черговій сесії Ужгородської міської ради група об’єднаних депутатів від різних фракцій збираються висловити недовіру Віктору Погорєлову. Цікаво, що для цієї «благородної» справи об’єдналися такі антагоністи, як ЄЦ, «Фронт змін» і «Батьківщина». Згідно чинного законодавства, усунути з посади народно обраного голову територіальної громади дійсно можна, якщо таку пропозицію підтримає 2/3 депутатського корпусу. На сьогоднішній день, за версією Віктора Трикура – ставленика Балоги в Ужгороді, згоду на участь в імпічменті погодилися дати 43 депутати із 60. І це значить, що крісло під Погорєловим не просто хитається, а от-от впаде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну і що далі?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дальше Рата наш Мер!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    канечно нет! ЕЦ не обеднувалось би для того щоб розчистити дорогу для Рати. Рата вже був - досить ! хотя справды реальних, толкових кандедатыв - НИЕ !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЄЦ: «Ужгородському меру прийшов п… єц»
    .
    ЄЦ знову топчеться по гідності українського електорату: планує заколот і готує імпічмент не лише Погорєлову, але й Президенту.

    Як стало відомо з достовірних джерел, в четвер, 24 травня, на черговій сесії Ужгородської міської ради група об’єднаних депутатів від різних фракцій збираються висловити недовіру Віктору Погорєлову. Цікаво, що для цієї «благородної» справи об’єдналися такі антагоністи, як ЄЦ, «Фронт змін» і «Батьківщина». Згідно чинного законодавства, усунути з посади народно обраного голову територіальної громади дійсно можна, якщо таку пропозицію підтримає 2/3 депутатського корпусу. На сьогоднішній день, за версією Віктора Трикура – ставленика Балоги в Ужгороді, згоду на участь в імпічменті погодилися дати 43 депутати із 60. І це значить, що крісло під Погорєловим не просто хитається, а от-от впаде. Але мова, власне, не тільки про Віктора Володимировича: до нього в ужгородців є ряд претензій, але про це іншим разом.

    Йдеться про те, як балогівські маріонетки абсолютно відкрито, зухвало і цинічно прибирають до рук владу в обласному центрі. Те, що Балога ігнорує не тільки Погорєлова, а й губернатора Ледиду, відомо давно. Але, схоже, що завидівський мільйонер починає відверто ігнорувати й Президента. І це вже цілком незрозуміло. Коли Балога «кинув» Ющенка, це було неприємним, але не надзвичайним: слабохарактерний Віктор Андрійович сам винен, що підбирав собі таких соратників. Інша справа Віктор Федорович, якого тюхтієм аж ніяк не назвеш. Однак все одно немає відповіді на запитання: чого Янукович так довго терпить вибрики Балоги? Президент-регіонал, за логікою речей, не мав би мовчати, дивлячись, як на Закарпатті стрімко усувають з посад його ставлеників і як росте сила абсолютно йому непотрібної партії, себто Єдиного центру. Але столичні інтриги нам цікаві тільки теоретично. Більше турбує ситуація вдома.

    Зрозуміло, що ноги у заколоту в Ужгородській мерії ростуть з Єдиного центру. Тут все ясно: маючи абсолютну владу на мукачівщині, ЄЦ прагне прибрати до рук і Ужгород з ужгородщиною. Особливо це актуально перед майбутніми парламентськими виборами: їм конче потрібна підтримка свого майбутнього кандидата, а ужгородці не надто прихильно ставляться до прийшляків, та ще й мукачівських. Більш-менш зрозуміла позиція «Фронту змін»: вони просто в захваті від будь якого імпічменту і готові його оголосити як рядовому меру, так і президенту. Але дивує позиція депутатів-бютівців: поки їхня лідерка, за гроші якої вони прийшли в депутати, нидіє в тюрмі, вони об’єднуються з людьми Балоги, який навіть пальцем не поворухнув, аби їй допомогти.

    Тим часом, до доленосної для Ужгорода сесії залишається менше тижня. Відомо, що в депутатських і наближених до них колах повним ходом ідуть переговори. Як не банально, йдеться про чергові кадрові ротації і, звичайно, гроші. Кажуть, що за голос проти Погорєлова вже пропонують десять тисяч «зеленими». Смішно, чесно кажучи, що: «Обнищало русское дворянство?». Тим часом Віктор Трикур, нав’язаний у заступники В.Погорєлова за партійною квотою, вже приміряє перед дзеркалом мантію мера, адже саме його ЄЦ прагне бачити на чолі обласного центру.

    А що прості ужгородці, які віддали свої голоси за Віктора Погорєлова? А з ними, як завжди ніхто не рахується. Бо ж кого цікавить думка бидла, коли справу до рук беруть такі стратеги, як Балога?

    Ляля Антонова
    http://mediacentr.info/politics/ec-uzhgorodskomu-meru-prijshov-p-ec__38508

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Секретер в лікарні - переноситься сессія. Тепер зрозуміло, хто це зробив, щоб його не зняли з посади мера.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    +100 %

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Щадей сам исценировал проишествие - это однозначно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Щадея заказал СРата. Исполняли мастера своега дела, известные в определенных кругах, как Кошшута и Кривошапка. Сначала хотели мочить Щадея в параше Комсомольского парка, но Погорелов и Богодист ее так и не открыли. Потому пришлось мочить у подъезда

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановий п.Щадей В.! Видужуйте і допоможіть мешканцям будинку №5 по пл.Корятовича, м.Ужгород, розібратись з ситуацією, яка склалась з приводу розміщення в нашому дворі загального користування стаціонарного кафе з терасою на розміщення якої, ми жодної згоди не надавали.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Коли одужає, хай займеться стаціонарним кафе-терасою по пл.Корятовича,5, м.Ужгород, яка розміщена в дворі загального користування мешканцями, без жодної на те дозвільної документації та успішно функціонує, знову ж без відповідної документації - повна анархія ! - (не зрозуміло тоді для чого потрібні ДПІ, МВС, Прокуратура, СБУ та з чим ми боримся)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Установив истинный мотив данного преступления, которым является желание заставить Щадея молчать, относительно рейдерских захватов недвижимости в Ужгороде, очень просто вычислить заказчиков! А прокуратуре Ужгорода нужно немедленно возбуждать дело против начальника юр. отдела горисполкома.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    все вірно, треба витрясти душу спочатку з нача юр відділу, а далі розколеться ...
    а ті двое шо його так би мовити били, хотя вони його так чисто ляпчиками повалили...
    живуть на Заньковецькій вулиці, 8 березня
    один там, один там.

    у нашої шановної міліції агентурна сітка дуже відверто кажучу хрінова.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    1) какое отношение может иметь "нач юр відділу"?
    2) откуда тебе известно, что те, кто били "живуть на Заньковецькій вулиці, 8 березня
    один там, один там."?
    3) кто ты такой, настолько проинформированный?
    4) если знаешь факты, то хотя бы анонимно выложи, виновников нужно наказывать. и не только исполнителей.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    все буде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Каких именно рейдерских захватов недвижемости в Ужгороде?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В том числе готеля (Закарпатья)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А Щадей там при чем? Закарпатьем уже давно занимается прокуратура, Доктор уже и в сизо успел посидеть. Закарпатье тут не при чем, однозначно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Доктор в СИЗО ни одного дня не сидел. ЗАчем пургу разводить?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    о боже, іспорчений телефон
    причом тут Закарпаття ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не при чем.