ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ратушняк виправдовується і бреше за поцуплені з бюджету 277300 гривень! Та обурюється на Балогу

    26 июня 2024 среда
    80 переглядів

    Інформація "Клубу професійних журналістів Закарпаття" "Почім квартири для нардепів, або Як "бідний" Сергій Ратушняк потягнув з держбюджету 277300 гривень!" не на жарт засмутила нардепа Ратушняка.У власній газеті "Ріо" нардеп почав виправдовуватися і як завжди брехати виборцям про свою мораль і шкарпетки.Мовляв 200 тисяч не гроши і надто багато витрат на власне утримання.Та сплачуе за готель пана Ратушняка Верховна Рада а не він з власної кішені.

    Народники проти

    Фракція Литвина зареєструвала проект постанови про врегулювання зарплати можновладцям. Литвинівці за ліквідацію диспропорцій в оплаті праці, що виникли через підвищення Кабміном зарплати керівникам держорганів. При цьому вищим чиновникам збережено й додаткову зарплату (премії, надбавки за особливий характер роботи та інтенсивність праці, за особливі умови проходження держслужби тощо), яка у кілька разів перевищує основну зарплату.

    КОМЕНТАР С. РАТУШНЯКА

    Хочу також пояснити землякам і власний мінімальний кошторис витрат. У місяці — два пленарні тижні, тож у цей період я перебуваю в столиці, в готелі «Київ», де вартість проживання на добу — 500 грн. На тиждень виходить 3000 грн., із харчуванням сягає 5000 грн. Таким чином, два тижні коштують понад 10 000 грн. Якщо до цього додати телефони, бензин і шкарпетки, то неважко визначити, що 120—150 000 грн. — це витрати, які просто технічно необхідні для виконання депутатських повноважень. За чотири ж роки — набігає понад 500 тис. грн. Тому дивують коментарі мукачівського «злодія в законі», неформального директора «Барви» та інших, ніби компенсація за житло в 270 тис. грн. за чотири роки — це якась манна небесна.

    Р. S. Варто додати, що сам вищезгаданий мукачівець розпочав свій депутатський термін з придбання квартирки за 1000 000 грн., компенсації 290 000 грн., витрат на охоронців і оточення понад 50 000 грн. щомісяця, проте за декларацією, окрім ВАЗ-2109 і «хрущовки» в 36 кв. м, нічого не має. Просто бомж якийсь!

    Почім квартири для нардепів, або Як "бідний" Сергій Ратушняк потягнув з держбюджету 277300 гривень!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняк і Балога — два сапоги пара!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Балоги с чувством юмора лучше

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це ти щодо "хвойд" і "повій"?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нет. По поводу хрущевки и девятки

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Рати краще тільки з биттям ужгородців. А так, невдаха невдахою. Балога вже двічі губернатор і міністр, а Рате все ще надувається. Якби не його газетки і мордобої, про нього в Ужгороді вже давно б забули...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Айно, з кулаками пан Ратушняк "добре" справується, як і з притягненням грушви до свого жеба...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ти візьми рейтинг Рати по всій області, і тоді зрозумієш, де він сидить. Чи варто провірити рейтинг Рати в Мукачеві? Рата навязав ужгородцям боротьбу з мукачівцями, і на тому виїжджає.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата у Ужгородців ще має доста високий рейтинг, про що свідчать соцопитування. А Балога сплошний негатив!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    саме цікаве, що на фоні рати і балогівських посіпак до мерства знову вискочить погорєлов, котрий успішно інтригує і з тими і з цими. Не розумію чи то хвойда , чи то розумник. А до влади тягне тих, хто її зкуштував!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Він з багатьма добрий, доки горшки не поб’є. А коли поб’є, то той, який до цього був розумний і чудовий, — вже дурний і чмо...