ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Романтика для двох: вечеря при свічках та вікенд у “Люксі”

    27 апреля 2024 суббота
    60 переглядів

    Такий “валентинчик” готує для своїх гостей ВАТ ГТК “Інтурист-Закарпаття” в Ужгороді.

    День Святого Валентина, як свято закоханих, не тільки прижилося в Україні, а і з кожним роком набуває популярності. До 14 лютого більшість українців готується із таким же запалом, як і до зустрічі Нового року. І як завжди — головна біль: що одягнути, аби не загубитись у натовпі, де провести вечір, аби він став незабутнім, яким “валентинчиком” здивувати кохану людину. З приводу гардеробних питань хочеться просто нагадати: нині модно все просте і зручне. А от щодо місця проведення, то тут порада неоднозначна. Бо хтось прагне видовища, типу чоловічого стрептизу, а дехто надає перевагу затишку. А от вибір “валентинчика” залежить від товщини гаманця та фантазії.

    ВАТ ГТК “Інтурист-Закарпаття” запрошує провести святковий вечір у ресторані найстарішого готелю краю. На гостей чекає яскрава розважально-концертна програма за участі провідних артистів, музикантів, танцювальних колективів Закарпаття. Подейкують, що гратиме навіть і володар саксофону — Віллі Пап.

    Окрім розваг, делікатесів, чудового настрою будуть ще й конкурси з призами. А найбільш романтична пара отримає супер-”валентинчик” — романтичну вечерю при свічках у ресторані та проведення вікенду в готельному номері “Люкс”.

    P.S. Початок свята 14 лютого о 19 год. Попередні замовлення приймаються за тел.: 69-72-70; 8-050-372-88-38.
    Супер-вечірка на Старий Новий рік
    Клієнтам та гостям — все найкраще!
    Перспективи найбільшого готелю Закарпаття
    Мар'яна Купець - переможець відбіркового туру з "Монополії"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору