ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сергей Шаранич : Закарпатская милиция открыта для общественности и призывает патриотов к сотрудничеству!

    06 мая 2024 понедельник
    65 переглядів
    Ужгород.net взял экспресс-интервью у нового начальника милиции Сергея Шаранича

    Как вчера сообщалось, приказом министра внутренних дел Украины Арсена Авакова руководителем закарпатской милиции назначен 49-летний полковник Сергей Шаранич.

    Ужгород.net связался с Сергеем Алексеевичем по телефону , он как раз был в пути из Киева в родное Закарпатье, и поинтересовались ближайшими планами нового руководителя закарпатских правоохранителей , его видением работы милиции в современных непростых условиях.

    - Я милиционер по призванию! - заверил собеседник, - и отдал милиции почти 30 лет своей жизни.

    - Что такое милиция? Милиция - это государственный вооруженный орган , который защищает жизнь , здоровье, права и свободы граждан , собственность , интересы общества и государства от противоправных посягательств , - демонстрирует полковник хорошее знание Закона Украины « О милиции» и продолжает . - Законные требования сотрудника милиции должны быть безусловными к исполнению гражданами государства . Подчеркиваю - законные и справедливые требования . Также милиция подчиняется министру внутренних дел Украины ».

    «Что хочу сделать первым делом на Закарпатье - это переформатировать , перезагрузить Общественный совет при УМВД. Он должен стать настоящим совещательным органом , куда войдут настоящие (я подчеркиваю это слово ) патриоты Закарпатья и Украины . Можете уже сообщить своим читателям , журналистам , общественным активистам , чтобы присылали свои предложения по кандидатам в этот совет» , - предлагает главный милиционер края.

    «Я готов услышать каждого и гарантирую беспристрастную работу милиции при моем руководстве . Работы у нас действительно много. К слову , я никогда не убегал от работы и не бегу от нее теперь .

    Я прекрасно осознаю происходящие как на Востоке , так и на Западе нашей страны. Уверен в милиции Закарпатья , уверен в коллективе . Мы вместе преодолеем все временные проблемы , восстановим доверие закарпатцев к людям в погонах.

    Я также твердо убежден в том , что наше государство с достоинством выйдет из нынешней непростой ситуации. Но для этого ей необходима наша работа , преданность и любовь . Любите Украину » , - призывает новый руководитель УМВД Закарпатья Сергей Шаранич.

    Ужгород.net

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя гість

    Комментарий: 

    Службою внутрішньої безпеки, на чолі з С.Шараничем, протягом останнього 2013 року викрито керівників Державної міграційної служби 2-х районів Львівської області які за винагороду в 500 дол.США виготовляли закордонні паспорти жителям області. Надіємося що і у нас порядок наведе!

    Аватар пользователя иван

    Комментарий: 

    Кепіш прикривав Копчу?! За що у розшук, поясніть будь-ласка!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я хочу спитати у Сергія Олексійовича, які резонансні злочини ( контробанда у великих розмірах, хабарі, корупційні схеми високопосадовців) розкриті підрозділом ДСБЕЗ, під його керівництвом, працюючи в УБОЗі теж нулі, вся його робота на посаді УБОЗ була присвячена боротьбі з Адиловцями, які відмовилися йому платити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И чего тогда правый сектор не разоружат милиция?

    Аватар пользователя Ư

    Комментарий: 

    НА ЗАКАРПАТТЯ.ОНЛАЙН. Шараничу закідають Мукачевські вибори... Як мож з хворої голови валити на здорову? На мукачівських виборах фальсифікацію, розбиттям урн, підкидуванням бюлетенів та їх спалюванням займалися Варцаба-Памперс, Русин-Антибіотик з кумом Чубірком, Шелепець, Щербей Славік які попідставляли простих та чесних міліціонерів. Шаранич до цього не був причетний бо сидів би як Антибіотик або був би в бігах як Памперс.

    Аватар пользователя Ư

    Комментарий: 

    Автомайдан Закарпаття урочисто прибув до УМВС України в Закарпатській області, аби привітати з призначенням нового керівника закарпатської міліції Сергія Шаранича! Молодці хлопці!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодці , ги солині вогурці !.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вся нечисть области собралась :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Почитайте правду за смерть родини Пригар, відкрийте очі люди!

    http://anons.uz.ua/news/criminal/16361-stali-vdom-sensacyn-podrobic-dtp-za-uchastyu-nagrnogo-dokument.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    де правий Сектор?Де е тута чистка за яку так бубніли.Пане Сергію візьміться за ДАІ зробіть там кадрові зміни,МРЕУ то е повний катаклізм,із тим шо там са робить.Внутрішя Безпека МеЛіЦіі робіть шото,гаішники вобще охеріли,пяні виходять на патруль....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Што , де , ге ...????

    Аватар пользователя uzhgorod

    Комментарий: 

    Феськов: Дуже важливо, щоб громадськість дізналася якомога більше фактажу, хто такий Шаранич
    Представник люсраційного комітету Ужгорода зауважує, що з точки зору контролю з боку громадянського суспільства новопризначений в.о. керівника МВС на Закарпатті є складнішою персоною, ніж люстрований Василь Турдай.

    - Сергій Шаранич представлений як в.о. А це значить, що міністр Аваков допускає тимчасовість персони новопризначенця. Мені відомо, що сьогодні багато дзвінків поступають членам люстраційних комітетів, де озвучуються різні позиції щодо Шаранича. Шкода що фактів від цих дзвінків не більше... Загалом, сумнівним або напівсумнівним призначенням сьогодні активно протистоять різні середовища, тому, можливо, скоро під стінами УМВС знову будуть люди.
    Для мене зараз головне щоб громадськість отримала фактаж, а не кухонні історії чи інсайдерські повідомлення.
    Турдая "взірвала" висока нелюбов хустян та гучний прецедент всеукраїнського масштабу. Цього разу, очевидно, постать складніша, воно й цікавіше...
    Персонально я вважаю, що одним з перших кроків, який повинен зробити новий керівник, ким би він не був, це перестати знущатись над громадськістю і ліквідувати нелегітимну для інститутів громадянського суспільства, підпільностворену громадську раду при УМВС України в Закарпатській області. Після цього привести положення ради у відповідність з Постановою КМУ №996, яка регулює існування цих дорадчих органів при виконавчій владі і є сьогодні кращим практичним підходом в Україні; та здійснити прозорі і публічні вибори нової. Скільки існує теперішня громадська рада, доти говорити про якісні зміни в обласній міліції – безпідставно і наївно. Чесно створити нову раду це, як мінімум, запустити громадськість для контролю, те про що любить говорити нова влада, в тому числі, міліціантська.
    До того ж, в області є численна кількість випускників програми національного превентивного механізму з правами «Омбудсмен +», які фахово можуть претендувати на участь в раді. Інакше, нова міліція це тільки слова, - зауважив у коментарі представник Закарпатського громадського центру Володимир Феськов.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Настоящие (я подчеркиваю это слово ) патриоты Закарпатья и Украины не берут взятки за прикрытие онлайн казино кантор фаворит тото в каждом райцентре !!!!а кто тогда берет!наверно инопланетяне их крышуют!!!