ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Словенець "забув" задекларувати "дріб’язку" на 230 тисяч гривень!...

    02 мая 2024 четверг
    36 переглядів

    Громадянин Словенії намагався провезти через кордон, окрім задекларованих велосипедів, понад 7 400 аксесуарів для велосипедного спорту на суму 230 тисяч гривень.Напередодні вихідних в пункт пропуску „Тиса” на Закарпатті прибув вантажний автомобіль „DAF” з напівпричепом, в якому знаходилося 320 велосипедів. Вантажівку вирішили додатково оглянути, оскільки у прикордонників та митників виникли сумніви щодо кількості задекларованого товару.

    Відкривши напівпричіп, спільна оглядова група побачила 320 велосипедів марок “Scoot” та ”Mongoose” в картонних коробках. Однак після вивантаження трьох рядів коробок з велосипедами, за ними виявили ще 265 картонних коробок, які були заповнені аксесуарами та запасними частинами до велосипедів, а також одягом та взуттям для велоспорту. Всі коробки з аксесуарами та одягом водій намагався приховати від прикордонно-митного контролю всередині напівпричепа, прикривши їх задекларованим товаром.

    Разом з прихованим товаром було вилучено і вантаж велосипедів на суму 620 тисяч гривень та автомобіль з напівпричепом, які оцінили майже в 125 тисяч гривень.

    Прес-служба Державної прикордонної служби України
    Машину з фірми "Барва-Авто" обшукали в пошуках контрабанди
    Контрабандний алкоголь до Закарпаття не доїхав...залишився на Львівщині
    Закарпаття – благодатний край для тіньового бізнесу...
    Закарпатські "бізнесмени" підробили 15 тис. пляшок алкогольного напою, використавши іноземний товарний бренд

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору