ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні у Харкові пройде Всеукраїнський з’їзд рад

    11 мая 2024 суббота
    61 переглядів

    Сьогодні у Харкові пройде Всеукраїнський з’їзд рад, на якому депутати всіх рівнів розглянуть питання про подолання кризи. Про це повідомив глова адміністрації Євгеній Кушнарьов в зверненні до жителів Харкова і області.

    З’їзд, на який запрошені депутати зі всіх областей, Києва і Севастополя, пройде під девізом «За Україну! За конституційний порядок!».

    В зверненні Кушнарьов відзначив, що депутати мають об’єднатися «на платформі захисту України, Конституції, миру і згоди». «Я беру на себе зобов’язання, я відповідаю своєю совістю і своїм авторитетом, що цей з’їзд відбуватиметься виключно в конституційному полі, що вся сила нашого інтелекту, досвіду і відповідальності буде спрямована на пошук шляхів виходу з кризи, об’єднання української нації, збереження єдності України», - сказав Кушнарьов, передає РИА «Новости».

    Він закликав всіх, хто підтримує ідеї з’їзду, прийти до будівлі Оперного театру, де пройдуть збори. Звідти буде виставлений живий ланцюжок у напрямку Києва, «ще раз показавши, що перша (Харків) і сьогоднішня столиці України (Київ) в єдиній державі завжди будуть разом!»

    Нагадуємо, в минулу неділю Всеукраїнський з’їзд місцевого самоврядування в місті Северодонецьк Луганської області ухвалив рішення провести 12 грудня референдум про створення Південно-Східної республіки у разі невизнанні Віктора Януковича президентом України.

    Форум
    Подiя сьогоднiшнього дня - Всеукраїнський з'їзд народних депутатiв та депутатiв мiсцевих рад, який зiбрався в Сєвєродонецьку на Луганщинi.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору