ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні в Ужгороді стартує фінал Всеукраїнського турніру на призи клубу "Шкіряний м’яч"

    17 июня 2024 понедельник
    26 переглядів

    Сьогодні на ужгородському стадіоні "Авангард" стартує фінал Всеукраїнського турніру на призи клубу "Шкіряний м’яч". Як повідомляв раніше "UA-Reporter.com", рішення про проведення фіналу в обласному центрі Закарпаття прийняв всеукраїнський штаб клубу "Шкіряний м'яч".
    Початок о 10:00 та 16:00 годинах. Вхід вільний.

    Серед восьми учасників фінального турніру, в якому брали участь близько 17 тисяч дитячих команд, будуть і юні футболісти Ужгородської загальноосвітньої школи-інтернату. Крім наших земляків у турнірі братимуть участь команди з Волинської, Тернопільської, Чернігівської, Запорізької, Кіровоградської, Вінницької та Херсонської областей.

    Закарпатські уболівальники пишаються досягненням юних спортсменів, бажають їм подальшого успіху і сподіваються, що вони підхоплять естафету футболістів старшого покоління.

    Як відомо, свого часу у складі київського "Динамо" та збірної колишнього Радянського Союзу грали талановиті вихованці закарпатського футболу: Михайло Коман, Йожеф Сабо, Федір Медвідь, Василь Турянчик, Іван Яремчук, Василь Рац та багатьох інших.
    В Ужгороді відбудеться фінал турніру на призи клубу "Шкіряний м’яч"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору