ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тотальні перевірки на Львівській залізниці

    22 июня 2024 суббота
    26 переглядів

    Львівська залізниця інформує про факти тотальних перевірок її діяльності контролюючими органамиЛьвівська залізниця інформує про факти постійних перевірок її діяльності, що їх здійснюють контролюючі органи та різноманітні організації, наділені відповідними повноваженнями. Загалом, у І кварталі 2008 року ДТГО «Львівська залізниця» з метою планових та позапланових перевірок «відвідали» 56 (!) організацій.

    По-перше, дивує сам факт існування такої кількості усіляких контролюючих органів у державі, а по-друге, дивує те, що від їхніх візитів потерпають майже виключно державні підприємства. Однак, найбільше вражає інше: чим менше стає великих та потужних державних підприємств, тим більше виникає організацій, які мають бажання їх «перевірити» і ще більше бажання – щось таки «знайти». Перебування у постійному стані перевірок насамперед відображається на безпосередній діяльності підприємства, негативно впливає на роботу працівників і у кінцевому результаті (зокрема, у випадку із залізницею) може мати непередбачувані наслідки.

    Довідково. Загалом, у І кварталі 2008 року Львівська залізниця отримала 226 запитів про перевірки від правоохоронних і контролюючих органів та 100 – від прокуратури. Також залізницю перевіряли державна контрольно-ревізійна служба України (64 перевірки), Фонд страхування з тимчасової втрати працездатності (9 перевірок), Фонд соціального захисту інвалідів (16 перевірок), Державний центр зайнятості (2 перевірки), Держінспекція з контролю за цінами (8 перевірок), Фонд Держмайна (2 перевірки) та інші.

    Львівська залізниця підвела підсумки акції «Людина на колії»
    Львівська залізниця нагадує Закарпатській ОДА про борги

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Прапвильно роблять, що перевіряють. Скоро геть усю залізницю розкрадуть. Міліція і прокуратура кришують розкрадати майно, сольярку, шпали , рейки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Проверки конечно необходимы, НО когда один и тотже участок работы проверяют по очереди и милиция и прокуратура, а потом еще и свои, тогда же работать? Только на проверяющих и работаешь...