ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Чопі діятиме Дирекція П'ятого міжнародного транспортного коридору (МТК-5)

    01 мая 2024 среда
    26 переглядів

    Асоціація «Європейський союз транспортників України» ініціює створення Дирекції п'ятого міжнародного транспортного коридору (МТК-5) у м.Чоп Закарпатської області з метою забезпечення реальної інтеграції України у світове транспортне та економічне співтовариство, передає «Інтерфакс-Україна» з посиланням на керівника Карпатського центра Асоціації Валентину Парокінну.«Враховуючи, що з найбільш перспективних для міжнародного транзиту регіонів України найбільш розвинену транспортну інфраструктуру має Закарпатський регіон, який не даремно називають західними воротами України в Європу, доцільно таку організацію створити саме на цій території», - сказала В.Парокінна.

    За її словами, Дирекція МТК-5 не повинна бути державної, її засновниками повинні стати представники транспортних організацій, асоціацій експедиторів і митних брокерів.

    Міжнародний транспортний коридор №5 (Італія - Словенія - Угорщина - Словаччина - Україна - Росія) бере початок в італійському Трієсті. Проходить через території Словенії, Хорватії, Угорщини та України по маршруту: Трієст - Любляна - Загреб - Будапешт - Чоп - Львів, з розгалуженнями на Словаччину МТК №5а: Братислава - Чоп - Львів, на Боснію та Герцеговину МТК №5b: Будапешт - Осієк - Сараєво - Плоце.
    У Закарпаття є реальні перспективи стати важливим міжнародним логістичним центром
    В угорській Ніредьгазі відбулося перше засідання українсько-угорської міжурядової комісії з транскордонного співробітництва

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повна херня.Організація створена під голдову бюджетноі комісіі облради Харуту Федора,який є співзасновником майна облради.А пані Парокінна один із директорів багатьх його підприємств.