ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Активісти УСДМ згортають наметове містечко на пл.Народній

    21 июня 2024 пятница
    31 переглядів

    У ці хвилини на площі Народній в Ужгороді активісти Закарпатської обласної організації Української Спілки соціал-демократичної молоді згортають наметове містечко, яке було розбите на знак протесту проти масових репресій з боку нової влади й політичних переслідувань, а також арешту екс-губернатора Закарпаття Івана Різака й екс-віце-губернатора Віктора Дядченка. Як повідомляв раніше “UA-reporter.com”, 14 червня в Ужгороді відбувся суд, який задовольнив позовну заяву Ужгородського міськвиконкому на чолі з міським головою В.Погорєловим про заборону наметового містчека під стінами Закарпатської ОДА.
    Ужгородський суд прийняв рішення про знесення наметового містечка перед Народною Радою
    Наметове містечко в Ужгороді не здається!
    Жителям наметового містечка погрожують

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наметове містечко в Ужгороді знищили!

    16 червня рівно місяць, як в Ужгороді на площі Народній біля будівлі Закарпатської облдержадміністрації було розбито наметове містечко на підтримку екс-губернатора, секретаря Закарпатського обласного комітету СДПУ(О) Івана Різака, члена бюро обкому партії Віктора Дядченка та проти політичних репресій.

    А 15 червня голова облдержадміністрації святкував свій день народження. Очевидно, від несамовитого бажання догодити шефу та піднести йому в подарунок площу без соціал-демократичних прапорів, наметів та хлопців, котрі тридцять днів і ночей відстоювали свою позицію та позицію тисяч закарпатців, місцеві правоохоронці весь післяобідній час середи активно виконували рішення суду про знесення наметового містечка. Відповідне засідання Ужгородського міськрайонного суду за позовом Ужгородського міського голови, відбулося 14 червня. Говорити про неупередженість та незаангажованість судів нині не доводиться: рішення було винесено з порушенням багатьох законних чинників.

    Перше: засідання відбувалося за відсутністю відповідача - представників організатора акції Закарпатської обласної організації Української соціал-демократичної молоді. Про перенесення засідання суду навіть не йшлося. По-друге: суд не має підтвердження, що відповідач ознайомлений із його рішенням. Учасників акції просто поставили перед фактом: містечко демонтувати. По-третє: до негайного виконання рішення суду хлопців змушували, не зважаючи на те, що в організаторів акції є право на оскарження судового рішення.

    Та знову і знову жителі і уже колишнього і ще майбутнього наметового містечка твердять: ми просто так не здамося. Терпіння нашого вистачить надовго. Владний же урвався через місяць... І тепер всі слова про те, що наметове містечко абсолютно нікому не заважало, викликатимуть тільки сміх...