ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Фінал інтелектуально-конкурсної програми "Майбутня еліта Закарпаття" транслюватиметься в ефірі телеканалу "Тиса-1"

    02 мая 2024 четверг
    46 переглядів

    Із усіх куточків Закарпаття до Закарпатського державного університету з’їжджаються школярі та гімназисти на другий відбірний етап конкурсу ”Майбутня еліта Закарпаття”, учасники якого мають шанс долучитися до студентських лав вишу задовго до початку вступної кампанії.

    Гра проводиться п’ятий рік поспіль під патронатом губернатора краю за підтримки управління освіти і науки ОДА та держтелерадіомовної компанії.

    Для конкурсантів це серйозне випробування, оскільки вимагає ґрунтовних знань із фахових дисциплін. На другому етапі змагання учні виконують тестові завдання шкільної програми у письмовій формі. Перевіркою робіт займається комп’ютер. Четверо учасників, котрі наберуть найбільшу кількість балів, зустрінуться у фіналі, телевізійна версія якого під назвою “Стань студентом!” транслюватиметься в ефірі телеканалу “Тиса-1”.

    Наразі тривають відбірні тури для 11-класників, які бажають навчатися в Закарпатському державному університеті. А минулого тижня долю випробовували 9-тикласники. Вони боролися за право вступу на один із напрямів природничо-гуманітарного коледжу ЗакДУ. Згідно з анкетними даними учасників, найбільш активними цього року виявилися представники Ужгородського, Мукачівського Перечинського, Великоберезнянського, Виноградівського та Хустського районів, повідомили в прес-службі Закарпатського державного університету.
    Закарпатський держуніверситет п’ятий рік поспіль проводить акцію відбору талановитої молоді до вузу без вступних іспитів
    Закарпатський державний університет став призером Всеукраїнського конкурсу "Вища школа"
    Студентські літературні читання відбулися в Закарпатському державному університеті
    Дипломи випускників Закарпатського державного університету визнаватимуться в Євросоюзі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Какая элита? какой канал?
    К