ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Голови Комітетів по роботі з молоддю місцевих організацій ветеранів обмінялися досвідом патріотичного виховання підростаючого покоління

    26 июня 2024 среда
    33 переглядів

    Сьогодні в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді пройшов семінар голів Комітетів по роботі з молоддю районних та міських організацій ветеранів області «Про роботу Комітетів по організації патріотичного виховання молоді та розвінчанню фальсифікацій історії Великої Вітчизняної війни у світлі вимог постанови Пленуму обласної Ради ветеранів України від 30.06.2006 р. «Про посилення роботи з патріотичного виховання молоді на кращих традиціях і прикладах старшого
    покоління».

    Михайло ЧЕЙПЕШ.
    Михайло ЧЕЙПЕШ.

    У вітальному слові до учасників семінару голова обласної Ради ветеранів України І.Ю.Бігунець відзначив, що подібний семінар в області проводиться вперше і обмін досвідом по організації патріотичного виховання молоді принесе користь як членам обласного Комітету, так і головам районних (міських) Комітетів по роботі з молоддю.

    На семінарі голова Комітету по роботі з молоддю Хустської міськрайонної організації ветеранів Кривда Р.І. поділилася досвідом роботи по вихованню молоді на традиціях ветеранів Великої Вітчизняної війни, а голова ВУЗівської первинної організації ветеранів Ужгородського національного університету Крицький О.О. висловив думку про необхідність посилення патріотичного виховання молоді у зв’язку зі спробами фальсифікації історії Великої Вітчизняної війни.

    Директор музею при школі-інтернаті м. Берегова Фещенко С.Д. наголосила на важливість збереження пам’яті про учасників Великої Вітчизняної війни, перш за все в шкільних музеях, де безпосередньо проводиться патріотична робота з молоддю.

    Ветеран військової служби (службовець обласного військкомату), полковник запасу Гулянич В.В. поділився досвідом військово-патріотичного виховання призовної молоді.

    Учасників семінару, також, було ознайомлено із «Зверненням учасників міжнародного організаційно-методичного семінару керівників ветеранських організацій СНД до всіх ветеранських організацій країн Співдружності незалежних держав, Латвії та Естонії» до ветеранських організацій.

    Михайло ЧЕЙПЕШ, голова Комітету по роботі з молоддю Закарпатської обласної Ради Організації ветеранів України
    Закарпаття: В Ужгороді відбувся пленум обласної організації ветеранів України
    Закарпаття: У Мукачеві підведені підсумки міського конкурсу-огляду шкільних музеїв (кімнат Бойової Слави)
    Закарпаття: В Ужгороді відбулися проводи кращих юнаків призовного віку до лав Збройних Сил України
    Оргкомітет по роботі з молодими людьми Закарпаття очолив воїн-"афганець" Михайло Чейпеш

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору