ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: "Кубок Дружби" поїхав до сусідніх Чернівців

    29 июня 2024 суббота
    22 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", 8-9 травня в Ужгороді проходили традиційні міжнародні легкоатлетичні змагання «Кубок Дружби», які вперше відвідав легендарний спортсмен, дворазовий рекордсмен світу зі стрибків у довжину, почесний член Міжнародної федерації легкої атлетики Ігор Тер-Ованесян. На знак такої події товариство вірменської культури Закарпаття "Арарат" встановило спеціальний приз його імені для переможця стрибків у довжину. Володарем цього призу став львів'янин Орест Булик.

    Загалом же за «Кубок Дружби» змагались 400 спортсменів з 11 команд, у тому числі - з Угорщини та Польщі. У загальнокомандному заліку перемогу святкувала збірна Чернівецької області, на другому місці опинилася команда зі Львова, а на третьому - спортсмени Івано-Франківська. Закарпатська ж команда - шоста.

    У юнацькій першості перемогу здобула збірна фізкультурно-спортивного товариства "Україна", збірна "Динамо" стала другою, замкнула трійку призерів збірна товариства "Колос". Спортивні ігри молоді Закарпаття виграли мукачівці, за ужгородцями - срібло, а команда Тячівського району здобула третій результат.

    Ужгородська міськрада встановила спеціальні призи для спортсменів міста, як) продемонструють на змаганнях найкращі результати. Призи отримали Андрій Комар та Юлія Коломієць.
    До Ужгороду завітав легендарний Тер-Ованесян
    В Ужгороді фінішує Кубок "Дружби"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору